2

 اعلام برنامه های ۱۹ گانه اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری

  • کد خبر : 249498
  • ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری طی دستورالعملی خطاب به مدیران عامل هلدینگ ها و شرکت های تابعه برنامه های ۱۹ گانه اقتصادی این صندوق را در سال جاری ابلاغ کرد. 

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده تدوین و اجرای برنامه های اقتصادی صندوق در سال ۹۷ را در راستای تدبیر هوشمندانه و عالمانه مقام معظم رهبری در حمایت از کالای ایرانی و در راستای سیاست های اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین دولت تدبیر و امید عنوان کرد و گفت: رویکرد و ماهیت برنامه های ۱۹ گانه اقتصادی صندوق تغییر با محوریت گفتمان حمایت از کالای ایرانی است و هرچقدر این گفتمان در متن جامعه به ویژه واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی تقویت و نهادینه شود به همان نسبت امکان تولید و اشتغال نیز افزایش می یابد و آثار اقتصادی و اجتماعی آن به طور مستقیم در زندگی مردم نمایان خواهد شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تاکید بر اهمیت بکارگیری و رعایت سیاست های ۱۹ گانه این صندوق در بخش اقتصادی و سرمایه گذاری، در تشریح این سیاست ها آورده است:

۱-تهیه برنامه جامع به منظور حفظ و ارتقای ارزش ذخایر و دارایی های در اختیار صندوق و ارزیابی دارایی ها از منظر بازدهی، نقدپذیری و ریسک های بازار.

۲-همکاری نزدیک با بخش اقتصادی صندوق به منظور طراحی و ارائه برنامه جامع تامین مالی خدمات اجتماعی صندوق.

۳-هلدینگ های تخصصی با عنایت به شرکت های در اختیار، اولویت خروج خود از بنگاهداری را پیشنهاد و برنامه زمان بندی اجرای آن، و برنامه های حضور خود در فضای بین المللی (کسب منابع مالی و فروش و…) را ارائه نمایند.

۴-بیشترین دغدغه صندوق و شرکت های تابعه آن طی سه سال آینده، مهارت تامین مالی است. هر یک از هلدینگ ها موظف به تهیه و ارائه برنامه تامین مالی خود (فروش دارایی، سود سهام، جریان نقدینگی پروژه ها و طرح های در دست اجرا و ارتقای تکنولوژی) در کوتاه مدت هستند. همچنین سبد دارایی های بهینه مجموعه های اقتصادی برای سه سال آینده باید پیشنهاد شود.

۵-توجه به اینکه لزوم هم افزایی در صندوق و شرکت های تابعه از اولویت های سیاست گذاری است، با محوریت معاونت اقتصادی، برنامه هم افزایی مالی، بازار و فروش دارایی باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

۶-انضباط مالی در سال های پیش رو در بنگاه های تابعه با تدوین برنامه مدون کنترل جریان نقدینگی، دریافت مطالبات و مدیریت فروش دارایی ها و دوره گردش کالا مورد تاکید است.

۷-شفافیت در عملکرد از طریق ایجاد نرم افزار جامع کنترل عملکرد شرکت های تابعه پیگیری خواهد شد. علاوه بر آن بررسی عملکرد شرکت ها در دوره های سه ماهه اجرایی می شود.

۸-مبارزه با فساد از اولویت های اصلی مدیریت صندوق است، این مهم از طریق توسعه حسابرسی داخلی و حسابرسی های ویژه پیگیری خواهد شد.

۹-شرکت های با فعالیت مشابه باید در یک شرکت تجمیع و به شرکتی با مقیاس مناسب اقتصادی تبدیل شوند.

۱۰-هرگونه سرمایه گذاری جدید صرفا با مجوز صندوق امکان پذیر خواهد بود.

۱۱-به منظور افزایش امکان ارزیابی عملکرد شرکت ها، مجامع قانونی در موعد مقرر باید تشکیل و تکالیف آن ها به طور جدی پیگیری و اجرایی شود.

۱۲-شرکت های تابعه، برنامه اتمام پروژه های موجود در شرکت ها را تا یک ماه آینده تهیه و ارائه نمایند. همچنین در یک ماه آینده تمام شرکت ها تعهدات ارزی خود تا سه سال آینده را ارائه نمایند.

۱۳-صندوق تا زمان واگذاری از تمام دارایی ها و سهام خود به صورت موکد حمایت خواهد کرد. یکی از دغدغه های جدی در مدیریت جدید، مدیریت ارزش سهام و دارایی ها صندوق در بورس و خارج از بورس است، بنابراین تمام شرکت ها برای فروش دارایی ها و ایجاد شفافیت، برنامه خود را برای ورود به بورس تا سه ماه آینده ارائه نمایند.

۱۴-به منظور حمایت از واگذاری دارایی ها، حفظ ارزش دارایی ها مورد تاکید جدی است.

۱۵-سود سهام و دارایی ها یک شاخص جدی برای ارزیابی عملکرد است. در این خصوص علاوه بر سود، بهبود سهام و دارایی ها نیز مورد تاکید خواهد بود.

۱۶-تلاش و کوشش اثربخش و همت و کار مضاعف باید به سرلوحه امور مدیران و نماد فعالیت ها در صندوق تبدیل شود. از توان مدیریتی و کاری جوانان استفاده حداکثری شده و استعدادها و ظرفیت های موجود جوانان مجموعه شناسایی و به کارگیری شود و از تمام ظرفیت های تولیدی و کاری در مجموعه، با حداکثر توان و براساس برنامه ریزی موثر استفاده شود.

۱۷-استفاده از کالا و خدمات ایرانی در کلیه فرایندهای تولید، ضروری است و خرید هرگونه کالا که دارای تولید مشابه در داخل است، ممنوع است. همچنین تولیدات و محصولات شرکت های زیرمجموعه باید ارزان و قابل رقابت با اجناس خارجی و موارد مشابه باشد.

۱۸-برنامه ریزی برای کاهش و حذف وابستگی به نفت و تولید محصولات پتروشیمی با ارزش افزوده بالا در دستور کار قرار گیرد.

۱۹-وقوع هرگونه تخلف و فساد، خط قرمز سازمانی بوده و پاکدستی مدیران مورد انتظار جدی اینجانب وهیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری است.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=249498

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]