![کیروش با تیم ملی فوتبال ایران خداحافظی می کند](https://img8.irna.ir/1397/13970303/82925200/n82925200-72357296.jpg)
به گزارش افق نیوز، کارلوس کیروش در گفت و گو با خبرگزاری رویترز افزود : به رغم پیشنهاد فدراسیون فوتبال ایران برای تمدید قراردادش، پس از پایان مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه ایران را ترک خواهد کرد.
کیروش با اشاره به پیشنهاد فدراسیون فوتبال ایران مبنی بر تمدید قرارداد او تا پایان مسابقات جام ملت های آسیا در امارات، گفت: این پیشنهاد برخلاف انتظارات من بود.
سرمربی اسبق تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا تاکید کرد: پس از این همه سال، تمدید قرارداد من تنها برای ۶ ماه از سوی فدراسیون ایران، حاکی از قدر ناشناسی است و نشان می دهد که قدر کار مرا ندانسته اند. این پیشنهادی است که از دیدگاه من قابل قبول نیست.
کیروش تصریح کرد که دیگر مذاکرات را تمام شده می داند.
کیروش در حال حاضر در کنار تیم ملی کشورمان در اردوی آمادگی در استانبول ترکیه به سر می برد.
دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال ایران و ترکیه روز هفتم خردادماه جاری در ورزشگاه فاتحتریم شهر استانبول برگزار می شود.
تیم ملی فوتبال ایران در گروه دوم جام جهانی روسیه با تیم های ملی اسپانیا، پرتغال و مغرب همگروه است.