وی با بیان اینکه مسئله کنکور سراسری باعث ایجاد استرس در برخی از دانشآموزان میشود، گفت: این افراد باید در این روزها از عوامل استرسزا پرهیز کنند.
این متخصص طب ایرانی توصیه کرد: مصرف کاکائو، شکلات تلخ، قهوه و نسکافه باعث افزایش تپش قلب میشود لذا دانشآموزان در این ایام بهتر است از مصرف این مواد غذایی پرهیز کنند. همچنین مصرف غذاهای گرم و خشک نیز توصیه نمیشود.
مسعودی با بیان اینکه خواب به موقع نقش بسزایی در کاهش استرس افراد دارد، توصیه کرد: قبل از آغاز امتحان کنکور سراسری تنفس عمیق میتواند کمک زیادی به کاهش استرس کند.
وی استفاده از شربت گل گاو زبان، بنفشه، نیلوفر و آب سیب را از جمله نوشیدنیهایی دانست که در کاهش استرس نقش بسزایی دارند.
این متخصص ط ایرانی در پایان توصیه کرد: دانشآموزان بهتر است در زمان امتحان شربت آبلیمو و عسل به همراه خود داشته باشند و مصرف کنند. استفاده از این نوشیدنی به مراتب از مصرف آبمیوههای صنعتی بهتر خواهد بود.