4

مالیات بر ارزش افزوده دست تولیدکننده را بسته است/ جای خالی وزارت غذا در کابینه دولت

  • کد خبر : 259524
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۱

دبیر فدراسیون صنایع غذایی و تبدیلی کشاورزی ایران گفت: دوره اعمال ارزش افزوده یک دوره آزمایشی بوده که ۱۱ سال طول کشیده و عملا با چندین بار ارزش افزوده‌ای که تولید کننده می پردازد بازار صادرات را از صنایع غذایی گرفته و به ترکیه واگذار کرده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری فودنا :

دبیر فدراسیون صنایع غذایی و تبدیلی کشاورزی ایران گفت: دوره اعمال ارزش افزوده یک دوره آزمایشی بوده که ۱۱ سال طول کشیده و عملا با چندین بار ارزش افزوده‌ای که تولید کننده می پردازد بازار صادرات را از صنایع غذایی گرفته و به ترکیه واگذار کرده‌ایم.

پیشنهاد تاسیس وزارت غذا در ایران

محسن نقاشی دبیر فدراسیون صنایع غذایی و تبدیلی کشاورزی ایران در خصوص جزئیات جلسه این فدراسیون با وزیر کشور اظهار کرد: وزیر کشور به تازگی به رئیس‌جمهور پیشنهاد داده است که کارگروهی برای معضلات تولید ۲۴ ساعته تشکیل شود که در خواست عملیاتی شدن آن را داشت.

وی افزود: در روز جلسه من از وزیر کشور خواستم تا در این کارگروه جایگاهی هم به فدراسیون صنایع غذایی داده شود که مورد استقبال قرار گرفت.

نقاشی با اشاره به طرح موضوع مالیات ارزش افزوده خاطرنشان کرد: در این جلسه بحث مالیات بر ارزش افزوده مطرح شد که باعث لطمه به صنایع کشاورزی شده است. لایحه‌ای که اداره دارایی برای مجلس فرستاده نظرات تشکل‌ها در آن اعمال نشده است. بنابر قانون محیط کسب و کار باید تشکل‌ها هم در آن لایحه طرح موضوع می‌کردند اما بدون مشورت با ما این لایحه به مجلس برده شده است.

وی افزود: دوره اعمال ارزش افزوده یک دوره آزمایشی بوده که ۱۱ سال طول کشیده و عملا با چندین بار ارزش افزوده‌ای که تولید کننده می‌پردازد بازار صادرات را از صنایع غذایی گرفته و به ترکیه واگذار کرده‌ایم.

دبیر فدراسیون صنایع غذایی و تبدیلی کشاورزی ایران در ادامه تصریح کرد: بیمه‌ای که کارفرما می‌پردازد به واحدهای تولیدی فشار می‌آورد. درست است که همه کشورها مالیات می‌پردازند، ما هم وظیفه پرداخت مالیات بر دارایی را داریم اما این کار باید منصفانه انجام شود. باید روش‌های پرداخت را هم از کشورهای دیگر آموزش ببینیم.

نقاشی در رابطه با موازی کاری معاونت غذا و دارو و استاندارد گفت: این ارگان‌ها باید همه یک قانون را اجرا کنند. غذا و دارو هنوز قوانین سال ۴۰ را اجرا می‌کنند که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید به خاطر اشتغال و تولید این قوانین بازنگری شود. اگر ما اقتصاد مقاومتی را به درستی اجرا می‌کردیم و اقتصاد  وحمایت از کالای ایرانی مردمی شده بود،‌ در حال حاضر در این شرایط بحران نبودیم.

وی افزود: باید زنجیره‌ای که علیه تولید ایجاد شده است از میان بردارند. ادارات دولتی باید از ما حمایت کنند و متولی ما باشند. از تولید باید حمایت شود. کارخانه‌دارها زالوی جامعه نیستند و نیاز به حمایت دارند.

دبیر فدراسیون صنایع غذایی و تبدیلی کشاورزی ایران در خصوص تقسیم بندی ارزی عنوان کرد: بسیاری از کارخانجات به خاطر مسائل تقسیم بندی ارزی به تعطیلی کشیده شده‌اند و وزیر کشور قول حل این مشکل و طرح آن در هیئت دولت را دادند که امیدواریم انجام شود.

وی ادامه داد: مشکل دیگر ما گروه بندی برای صنایع غذایی است که باید طبق اصل ۲ و ۳ قانون کسب و کار در نظر گرفته شود تا به معضلی که الان برای ما رخ داده گرفتار نشویم. صنعت غذایی کشور به جایی رسیده است که نیازمند وزارت غذا است.

وی گفت: استاندارد و وزارت دارو متولیان صنایع غذایی نیستند و تنها نقش نظارتی دارند.

ایلنا
لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=259524

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]