7

خوردن اعضای حرام گوسفند چه ضررهایی دارد؟

  • کد خبر : 264352
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۱

مصرف کبابی و نیم‌پخته اعضای حرام حیوانات نر، خطر ابتلا به تب مالت را به دنبال دارد.

مصرف کبابی و نیم‌پخته اعضای حرام حیوانات نر، خطر ابتلا به تب مالت را به دنبال دارد.

به گزارش روزنامه خراسان، این در حالی است که متاسفانه اکنون اندام حرام حیوانات‌ نر مانند گوسفند در بازار به فروش می‌رسد. بهادر حاجی‌محمدی رئیس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: مصرف کبابی اعضای حرام گوسفند یکی از رفتارهای تغذیه‌ای غلط است که توسط برخی افراد به ویژه آقایان انجام می‌شود، در صورتی که در دین مبین اسلام مصرف خوراکی برخی اندام حیوانات حرام است.

وی با اشاره به این‌که مصرف کبابی اندام حرام حیوانات کشتاری موجب تقویت قوای جنسی مردان نمی‌شود، گفت: این تصور اشتباهی است که فکر می‌کنند این اندام خاصیت درمانی دارد. در موارد غیر علمی، خوردن این اندام به صورت کبابی برای تسریع و تکامل بلوغ در پسران نوجوان توصیه شده است.

متاسفانه در بسیاری از کشتارگاه‌های کشور نظارت موثری بر جلوگیری از خروج و معدوم کردن اندام های حرام حیوانات نر کشتار شده وجود ندارد. اندام تناسلی گوسفند با وجود غیر بهداشتی بودن، قیمت زیادی دارد و گاهی از گوشت قرمز نیز گران‌تر است . از سوی دیگر مصرف کنندگان دنبلان، معمولا در حین کباب کردن به تصور جلوگیری از کاهش ارزش غذایی، حرارت بسیار کمی به آن می‌دهند و به صورت نیم پخته آن را مصرف می‌کنند. این امر باعث می‌شود باکتری‌های بیماری‌زای موجود در دنبلان از بین نرود و موجب بیماری در افراد شود.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=264352

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]