عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، در این جلسه طی سخنانی اظهار کرد: میتوان با نگارش قانون جامع آسیبهای اجتماعی، قوانینی که وجود ندارد را در آن بگنجانیم. اگر قانون مادر با رویکرد پیشگیرانه و حمایتی نوشته شود، قطعا میتواند موثر باشد.
وی افزود: خلاءهای قانونی برای فعالیت در فضای مجازی وجود داشته و موارد متعددی از سوءاستفادههای اخلاقی، مالی و جنسی دیده میشود.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه ولنگاری در فضای مجازی مشاهده میشود، تصریح کرد: طبق نظرسنجیها، پدران و مادران در این باره نگران هستند و باید از سلامت فضای مجازی اطمینان حاصل کرد. اعمال کردن مدیریت در این حوزه مشکل است. باید به خانوادهها اطمینان بدهیم که ضمن دفع آسیبها، امکان استفاده مناسب از فضای مجازی فراهم شود.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: شورای عالی فضای مجازی عهدهدار این کار است ولی میتوانیم در شورای اجتماعی امر ساماندهی فضای مجازی را پیگیری کنیم.
وی اظهار کرد: درباره برخی کانالها و فضاهای مجازی پس از شروع فعالیت و عضوگیری تصمیم به برخورد با آنها گرفته میشود که این روند نشان دهنده بیثباتی است.
رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: طی مکاتبات با شورای عالی فضای مجازی درخواست میکنیم در این زمینه تعیین تکلیف کنند. اگر این وظیفه به ما محول شود آن را انجام می دهیم.