وی با بیان اینکه ناوشکن سهند در نوع خودش منحصر بفرد بوده و توجه جهانیان را به خودش جلب کرده است، افزود: تجهیزات پیچیده و پیشرفته زیرساختی، دفاعی و الکترونیکی ناوشکن سهند، قابلیتهای متمایزی نسبت به سایر ناوشکنهای دنیا به این ناوشکن داده است. همچنین زیردریاییهای نیروی دریایی ارتش امروز قادر هستند تا ۵ هفته زیر آب بمانند و حتی در نقاطی پایینتر از مدار ۱۰ درجه، از آبهای سرزمینی، آبهای انحصاری اقتصادی و منطقه نظارتی جمهوری اسلامی ایران حفاظت و حراست کنند.
مشاور عالی فرمانده کل ارتش با بیان اینکه قبلا تکنولوژی ساخت زیردریایی و ناوشکن در اختیار دو سه کشور جهان بود، عنوان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران در زمینه ساخت انواع ناوشکن و زیردریایی، کاملا خودکفا شده است.
امیر نامی همچنین با بیان اینکه فرمانده معظم کل قوا در دهه گذشته مبحث «دست بلند در دریاها» را مطرح کردند، گفت: نیروهای دریایی ارتش و سپاه در این زمینه، بر اساس فرمان حضرت آقا خودشان را به سطح ایدهآل مورد نظر، بسیار نزدیک کردهاند.
وی با بیان اینکه منطقه خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند از اهمیت ژئواستراتژیک بسیار زیادی برخوردار است، تاکید کرد: نیروی دریایی ارتش امروز در بالای مدار ۱۰ درجه و آبهای دور حضور موثر داشته و از شناورهای ایرانی و سایر نقاط جهان حفاظت کرده و در زمینه تامین «امنیت دریایی» نقش بسزایی ایفا کرده است. ۲۶ کشور در حاشیه اقیانوس هند حضور دارند و اقدامات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمینه تامین آبهای منطقه، به این ۲۶ کشور نیز بسیار کمک کرده است.