3

تاکید بر رفع موانع توسعه بوم گردی و تسهیل فرآیند‌های آن

  • کد خبر : 286082
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۹

رئیس جمهور، توسعه گردشگری را از جهت رونق اقتصادی، ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال و افزایش نشاط اجتماعی، دوستی فرهنگ‌ها و جوامع، فوق‌العاده مهم دانست و بانک مرکزی را به اعطای تسهیلات لازم به متقاضیان توسعه بوم گردی که اشتغالی زود بازده و مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی است، سفارش کرد.

رئیس جمهور، توسعه گردشگری را از جهت رونق اقتصادی، ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال و افزایش نشاط اجتماعی، دوستی فرهنگ‌ها و جوامع، فوق‌العاده مهم دانست و بانک مرکزی را به اعطای تسهیلات لازم به متقاضیان توسعه بوم گردی که اشتغالی زود بازده و مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی است، سفارش کرد.

توسعه گردشگری از جهت رونق اقتصادی، ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال و افزایش نشاط اجتماعی فوق‌العاده مهم است

به گزارش افق آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی عصر یکشنبه در جلسه هیات دولت، ضمن تأکید بر توسعه گردشگری با استفاده از جاذبه‌های گردشگری در پیرامون سد‌ها و دریاچه ها، وزارت نیرو و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را مأمور فعال سازی این نوع از گردشگری کرد.

رفع موانع توسعه بوم گردی و تسهیل فرآیند‌های آن، از دیگر توصیه‌های رییس جمهور به دستگاه‌های مسئول بود.

گزارش سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درخصوص «گردشگری با رویکرد بوم گردی»

سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه جلسه، گزارشی درخصوص «گردشگری با رویکرد بومگردی» به هیات وزیران ارایه داد.

این گزارش، به ویژگی‌های مناطق خشک و کم آب کشور و جاذبه‌های گردشگری این مناطق باوجود خشکسالی در آنها، ارزش‌های بوم گردی و اکوتوریسم و نیز وضعیت اقامتگاه‌های بوم گردی در مناطق مختلف کشور پرداخته است.

بررسی آمار گردشگری داخلی کشور، نشان دهنده رشد چشمگیر بازدید از مراکز گردشگری و ابنیه و مجموعه‌های تاریخی است، به گونه‌ای که مجموع آمار بازدید گردشگران از مراکز گردشگری ۱۳۴ میلیون و ۲۳۲ هزار و ۸۲۰ نفر بوده که نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته ۲۴ درصد رشد داشته است.

حضور در شهر‌های کوچک و مناطق روستایی کشور و تجربه اقامت در سکونتگاه‌های بومی، تجربه جدیدی است که امروزه در بین نسل جدید ایرانیان، رو به فزونی است.

تصویب سه لایحه در خصوص موافقتنامه همکاری امنیت در دریای خزر

هیات وزیران سه پروتکل الحاقی قانون موافقتنامه همکاری امنیت در دریای خزر با موضوعات همکاری و تعامل میان مراجع مرزبانی، مبارزه با جرایم سازمان یافته و مبارزه با تروریسم در دریای خزر را در قالب لوایح مجزا تصویب کرد.

گفتنی است، قانون موافقتنامه مربوط به همکاری در زمینه امنیت در دریای خزر در سال ۱۳۹۳ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است.

با تصویب این پروتکل‌های الحاقی به موافقتنامه همکاری امنیت در دریای خزر، اجازه مبادله اسناد آن داده شد.

تعیین نماینده و اعلام نظر دولت درخصوص تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی

دولت در ادامه، ضمن اعلام نظر در خصوص تعدادی از طرح‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان خود را برای پیگیری این موضوعات تعیین کرد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=286082

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]