در روزهای اخیر، رسانه های غربی با مطرح کردن ناپدید شدن یک نفتکش اماراتی در خلیج فارس و مرتبط کردن آن به توقیف نفتکش ایرانی توسط انگلیس، تلاش نمودن تا سناریوی جدیدی را علیه ایران به کلید بزنند.
به گزارش افق آنلاین ، در روزهای اخیر، رسانه های غربی با مطرح کردن ناپدید شدن یک نفتکش اماراتی در خلیج فارس و مرتبط کردن آن به توقیف نفتکش ایرانی توسط انگلیس، تلاش نمودن تا سناریوی جدیدی را علیه ایران به کلید بزنند.
امروز با بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مبنی بر توقیف یک “شناور خارجی” که حامل یک میلیون لیتر “سوخت قاچاق” بوده است، این رسانه ها، شناور توقیفی را همان نفتکش اماراتی ریاح معرفی کردند.
این اصرار در حالی است که چند روز قبل خبرگزاری رسمی امارات، خبرگزاری رسمی امارات (WAM) به نقل از یک مقام مسئول اماراتی که نخواسته نامش فاش شود، گزارش داد که چنین نفتکشی نه به امارات تعلق دارد و نه در اجاره این کشور بوده است.
اما چرا غربی ها اصرار دارند که این شناور اماراتی است؟! اساسا چرا ایران برای انتقام از انگلیس، یک نفتکش اماراتی را توقیف کرده است؟!
چندی پیش امارات متحده عربی اعلام کرد نیروهای نظامی خود را از یمن خارج کرد.
ابوظبی بعد از چهار سال حمله به یمن و ویران کردن این کشور، نه تنها به نتیجه دلخواه خود نرسید بلکه این مسیر با نتایج معکوس همراه شد که بارزترین آنها انتقال جنگ یمن به عمق خاک عربستان و امارات و تشدید مخالفت داخلی و جامعه جهانی با این درگیریها است.
علاوه بر این، جنجال های آمریکا و تهدید حمله به ایران، موجب شد تا اماراتی ها سایه جنگ را بیش از گذشته بر سر خود ببینند و به همین دلیل در مواضع و سیاست های خود تجدید نظر کردند و سیاست کاهش تنش در خلیج فارس را پی گرفتند.
در همین راستا، به رغم جنگ تبلیغاتی غرب برای متهم کردن ایران در ماجرای انفجار نفتکش اماراتی، مقامات این کشور به صراحت اعلام کردند اطلاعات و شواهدی برای متهم کردن ایران وجود ندارد.
به نظر میرسد این مواضع امارات موجب شده تا عربستان و آمریکا تلاش کنند دوباره پای این کشور را به تنش با ایران باز کنند و به رغم انکار مالکیت نفتکش از سوی اماراتی ها، رسانه های غربی و سعودی همچنان بر اماراتی بودن شناور توقیف شده، اصرار دارند.
علاوه بر این، ادعای تعلق این شناور به یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس، توجه ها را از حضور بی دلیل غربیها در خلیج فارس را می کاهد.
جام