1

مظنه خانه ۲۰ سال به بالا در تهران + جدول

  • کد خبر : 304976
  • ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۸:۵۱

دو تصمیم درباره تسهیلات خرید مسکن از محل اوراق طی هفته‌های اخیر می‌تواند نبض بازار آپارتمان‌های قدیمی را نسبت به وضعیت رکودی فعلی قدری تندتر کند.

دو تصمیم درباره تسهیلات خرید مسکن از محل اوراق طی هفته‌های اخیر می‌تواند نبض بازار آپارتمان‌های قدیمی را نسبت به وضعیت رکودی فعلی قدری تندتر کند.

چند هفته قبل سقف سن مجاز ساختمان برای دریافت وام اوراق مسکن از ۲۰ به ۲۵ سال افزایش یافت؛ اما این تصمیم به تنهایی نمی‌توانست گرهی از متقاضیان دریافت این نوع وام بگشاید. ارزش وام مسکن نسبت به میانگین نرخ هر مترمربع آپارتمان مسکونی در تهران به حدی کاهش یافته بود که عملا بود و نبود آن نقشی در بهبود قدرت خرید جست‌و‌جوگران مسکن نداشت. اما در هفته گذشته تصمیم‌گیری درباره افزایش سقف وام اوراق مسکن به‌عنوان اقدام عملی دوم برای احیای این نوع از تسهیلات اتخاذ شد. به این ترتیب اکنون سقف تسهیلات اوراق زوجین در تهران ۲۰۰ میلیون تومان است که با احتساب جعاله ۴۰ میلیونی به ۲۴۰ میلیون تومان می‌رسد. واسطه‌های ملکی معتقدند این دو اقدام یعنی اصلاح سن بنای مجاز استفاده از وام اوراق و افزایش سقف آن، می‌تواند اثر خود را به شکل افزایش معاملات در گروه سنی آپارتمان‌های بالای ۲۰ سال ساخت نشان دهد. هرچند هنوز برای اندازه‌گیری میزان اثر این تصمیمات بر بازار آپارتمان‌های قدیمی زود است و هنوز کسی در بازار خود را به وام با سقف جدید تجهیز نکرده است، اما پیش‌بینی می‌شود ظرف یکی دو ماه آینده همزمان با تندتر شدن نبض بازار مسکن در ایام شب عید نوروز، بازار آپارتمان‌های قدیمی با مراجعه بیشتر وام‌دارها روبه‌رو شود.

apartmangh1.jpg

apartmangh2.jpg

apartmangh3.jpg

apartmangh4.jpg

 

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=304976

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر