3

مسکو: روسیه در هیچ ائتلافی علیه دیگر کشورها به خصوص چین مشارکت نمی‌کند

  • کد خبر : 326912
  • ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۰

در حالی که وزیر امور خارجه آمریکا خواستار ایجاد ائتلاف جدید بین‌المللی علیه چین شده، کاخ کرملین روسیه تاکید کرد که این کشور در هیچ ائتلافی علیه دیگر کشورها به خصوص ضد چین مشارکت نمی‌کند.

مسکو: روسیه در هیچ ائتلافی علیه دیگر کشورها به خصوص چین مشارکت نمی‌کند

به گزارش افق انلاین ، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روسیه روز جمعه اعلام کرد که روسیه به هیچ ائتلافی که علیه یک کشور دیگر به خصوص چین باشد نخواهد پیوست.

وی که در جمع خبرنگاران و در کنفرانس خبری روزانه خود صحبت می‌کرد از چین به عنوان شریک روسیه نام بود و گفت که دو کشور روابطشان را به سوی شراکتی ویژه توسعه داده‌اند.

پسکوف تاکید کرد که تمامی ائتلاف‌هایی که روسیه در آن مشارکت می‌کند با هدف توسعه روابط با همسایگان خود و منافع مشترک است.

 پامپئو بامداد امروز (جمعه به وقت تهران) طی سخنرانی در کتابخانه نیکسون در کالیفرنیا، گفت واشنگتن و متحدانش باید از «روش‌های قاطعانه و خلاقانه‌تری» برای فشار آوردن به حزب کمونیست چین جهت تغییر رفتار خود، استفاده کنند و خواستار ایجاد ائتلافی جدید علیه چین شد.

بر این اساس، وی حزب کمونیست چین را به شخصیت تخیلی و داستانی «هیولای فرانکنشتاین» تشبیه کرده و اظهار داشت: «رئیس‌جمهور [ریچارد] نیکسون یک بار گفت که نگران است با اجازه دادن به حزب کمونیست چین برای تعامل با جهان (در دهه ۱۹۷۰)، یک [هیولای] فرانکنشتاین درست کرده باشد».

فارس

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=326912

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]