به گزارش افق انلاین ، در حالی که گروه های مقاومت فلسطینی و در راس آنها جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) سکوت استراتژیکی را در برابر سرنوشت این نظامی صهیونیست و چند نظامی ناپدید شده دیگر صهیونیست اختیار کرده ، صهیونیستها همچنان در تکاپوی یافتن سرنخی از سرنوشت وی هستند و از این رو گاه او را کشته و گاه اسیر و در مواردی هم ناپدید شده توصیف می کنند.
این سردرگمی در سالگرد ناپدید شدنش مجددا نمود پیدا کرد تا شاهد گزارش هایی گاه ضد و نقیض در این رابطه باشیم.
در این بین شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی پای صحبت شماری از همقطاران او در همان واحد عملیاتی که در لحظه وقوع عملیات در نزدیکی او بودند نشست گرچه آنها هم کمک چندانی به مشخص کردن سرنوشت وی نکردند.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در پایگاه اطلاع رسانی خود به نقل از یکی نظامیان واحد ویژه شناسایی تیپ تک آور جفعاتی خبر داد به همراه گولدن در آخرین درگیری حضور داشته و شاهد اختفای او و هلاکت فرمانده گردان بود.
این نظامی که “گال سفارچ” نام دارد در این رابطه گفت : آخرین مراحل ماموریت خود را پشت سر می گذاشتیم ، تقریبا درگیری به پایان رسیده بود ، آتش بس برقرار و ما فقط یک تونل دیگر برای منفجر کردن پیش روی خود داشتیم ، باید مسیر منتهی به این تونل را مشخص و بعد آن را منفجر می کردیم ، ناگهان دیدیم فردی از پنجره یک ساختمان نزدیک به ما نگاه می کند.
فرمانده گردان اجازه هدف قرار دادن وی را با استفاده از گلوله توپ درخواست کرد اما به دلیل اعلام آتش بس اجازه انجام این کار را پیدا نکرد.
اینجا بود که واحد به دو بخش تقسیم شد اولی را فرمانده گردان که افسر ایتان بولد نام داشت به عهده گرفت و دومی را فردی به نام سارئیل عهده دار شد.
تسنیم/در لحظه ای سرباز لائیل جدعون به همراه گولدن به یک گلخانه نزدیک شدند که درگیری آغاز شد.
وی در مورد لحظه اختفای گولدن گفت : در یک لحظه سارئیل به پیام های ارسال شده پاسخ نداد این امر عادی نبود فهمیدم که اتفاقی افتاده است ، به سوی این منطقه رفتم و دیدم که سارئیل روی زمین افتاده است ، او تصور کردم زخمی شده است اما وقتی او را تکان دادم فهمیدم که مرده است.
او افزود : به یاد آوردم که گولدن با آنها بود ، اینجا بود که فریاد زدم ، گولدن کجاست؟ گولدن کجاست؟ در اینجا افسران مافوق هم متوجه این مسئله شده و تلاش کردند تا بفهمند چه بر سر گولدن آمده است.
این افسر صهیونیست گفت: ما مطمئن شدیم که او آنجا نبود و در کنار هیچ یک از تیم ها هم حضور نداشت ، اینجا بود که برنامه هانیبال به مرحله اجرا در آمد.
گفتنی است بعد از آن کمین که توسط گردان های قسام در شرق رفح واقع در جنوب نوار غزه صورت گرفت دیگر اثری از گولدن یافتن نشد اینجا بود که ارتش رژیم صهیونیستی در قالب طرح هانیبال مرتکب جنایت بزرگی شد که بر اثر آنها دها فلسطینی شهید و صدها فلسطینی دیگر هم زخمی شدند.
طرح یا عملیات هانیبال زمانی در ارتش رژیم صهیونیستی فعال می شود که فرماندهان احتمال اسارت یکی از نظامیان خود را به دست مقاومت بدهند از این رو منطقه احتمالی وقوع این حادثه در شعاع مشخصی به شدت بمباران می شود به نحوی اطمینان حاصل شود نظامی ناپدید شده دیگر در قید حیات نباشد.