توپ های بیسکویتی و موز با سس شکلات :
مواد لازم برای توپ های بیسکویتی :
بیسکویت ساده | ۲ بسته |
موز | ۳ عدد |
گردو ریز خرد شده | ۱ پیمانه |
شیر | به میزان لازم |
پودر پسته | به میزان لازم |
طرز تهیه توپک بیسکویت و موز :
بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و به صورت پودر دربیاورید. موزها را به آن اضافه کنید، در غذاساز مخلوط کنید، در آخر شیر و گردو را اضافه کنید و همه مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید. از مواد به اندازه گردو بردارید و به شکل توپ در آورید و توپ ها را در ظرفی قرار بدهید.
مواد لازم برای سس شکلات :
شیر | دو و نیم پیمانه |
آرد | ۱ قاشق چایخوری |
آرد نشاسته | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | نصف پیمانه |
پودر کاکائو | ۱ قاشق سوپخوری |
شکلات تخته ای | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه سس شکلات:
ابتدا شیر، شکر، آرد نشاسته، آرد گندم و پودر کاکائو را در قابلمه ای بریزید، روی حرارت قرار بدهید و مدام هم بزنید تا به قوام آید. شکلات تخته ای را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و اجازه بدهید تا شکلات در سس حل شود. کرم آماده شده را روی توپ های بیسکویتی بریزید و روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید.
توپک های بیسکویت و سیب با سس شکلات
درست کردن توپک های بیسکویتی و سیب
مواد لازم برای توپک های سیب با سس شکلات :
بیسکویت ساده | ۲ بسته خرد شده |
سیب پوست گرفته و رنده شده | ۳ عدد |
طرز تهیه توپک بیسکویت :
ابتدا بیسکویت های ساده را در غذاساز پودر کنید و سیب ها را پوست بگیرید و رنده ی ریز کنید. سپس بیسکویت ها و سیب ها را با هم مخلوط کنید و ۵ دقیقه استراحت دهید. بعد از ۵ دقیقه از مواد به اندازه ی گردو بردارید و گرد کنید و در ظرف مناسب بچینید و به سراغ سس شکلات بروید.
مواد لازم برای سس شکلات :
شیر | یک و نیم پیمانه |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
نشاسته | ۱ قاشق غذاخوری |
شکلات | ۶۰ گرم |
کره | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سس شکلات :
برای تهیه ی سس شکلات ابتدا، شیر و شکر و پودر کاکائو و نشاسته را با هم مخلوط کنید. سپس روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاید و بعد از آن، از روی حرارت بردارید و کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها آب شوند حدودا تا ۴ دقیقه هم بزنید و این سس را روی توپک ها بریزید . با پودر پسته، کنجد، خلال پسته و … تزیین کنید.
* اگر از شکلات تخته ایی استفاده می کنید حتما شکلات را رنده و یا با چاقو ریز کنید و به مواد اضافه کنید. زیرا دیر حل می شود و سس شما خیلی غلیظ می شود.
* در هر دستور می توانید از هر کدام از سس ها تهیه کنید.