به گزارش افق آنلاین ، دکترهادی حسین زاده، معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در پنجمین جلسه کارگروه غذایی معاونت غذا و دارو، به منظور حمایت و حفاظت از قشر آسیب پذیر جامعه در برابر ویروس کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن بیماران کرونایی و بهبود یافتگان در دوره نقاهت و رعایت اصول تغذیهای از محصول غذایی غنی شده با پروبیوتیک وپری بیوتیک “سین بیوتیک” رونمایی شد.
این محصول غذایی بومی غنی شده با پروبیوتیک وپری بیوتیک “سین بیوتیک” تولید و تحویل دانشکده علوم پزشکی شد.
باشگاه خبرنگاران