یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس از ۷ محصول جدید خود با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری رونمایی کرد.
به گزارش افق آنلاین ، همزمان با ایام دهه فجر، یکی از شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه زیست فناوری و مستقر در پارک فناوری پردیس با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، پیمان صالحی، معاون تجاری سازی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، امیر علی حمیدیه، دبیر ستاد سلولهای بنیادی، عباسعلی کریمی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران از ۷ محصول جدید خود رونمایی کرد.
از این ۷ محصول، ۳ محصول در رابطه با کوچک مولکولهای شیمیایی و ۴ محصول دیگر در رابطه با جوهرهای زیستی مورد استفاده در دستگاههای چاپگر زیستی است.
ماده تعیین کننده سمیت سلولی
ماده MTT یکی از محصولات این شرکت است که از پرمصرفترین مواد شیمیایی مورد استفاده در آزمون سمیت سلولی است که برای تعیین میزان سمیت سلولهای مختلف در آزمایشگاههای زیستی و سلولی کاربرد دارد.
این ماده که تا پیش از این به عنوان یک ماده مهم همواره به صورت وارداتی در اختیار مراکز پزشکی، بیمارستانی، دانشگاهی و پژوهشگاهی قرار میگرفت، اکنون به صورت کامل در این شرکت بومی سازی شده است.
تولید ماده حدواسط دارویی
سالانه بیش از ۳ میلیون دلار صرف واردات ترکیب آمینوتیازول میشود و به عنوان یک ماده حدواسط دارویی بسیار مورد توجه است. این شرکت توانسته است فرایند تولید مشتقات مختلفی از این ماده را بومی سازی کند.
تولید ماده پر استفاده پزشکی
ماده کربودیایمید محلول در آب (EDC)یک ماده شیمیایی بسیار پراستفاده در صنایع پزشکی، شیمی و بیوتکنولوژی است که برای اتصال مولکولهای زیستی از جمله پروتئینها، پلیمرها و داروها به سطح یک بستر یا یک داربست استفاده میشود. فرایند بومی سازی این ماده نیز با موفقیت در شرکت پایان یافته است و به زودی وارد بازار خواهد شد.
بر اساس اعلام روابط عمومی پارک فناوری پردیس، چهار محصول جوهر زیستی این شرکت که با هدف ایجاد یک بستر کشت برای سلولهای مختلف، مطالعه برهمکنش میان سلولها و ماتریس پلیمری و جایگزین بخشهای آسیب دیده بافتهای بدن، در این مراسم رونمایی شدند نیز از جمله محصولات مهم در زمینه مهندسی بافت محسوب میشوند. قیمت این محصولات حدود ۳۰-۲۰ درصد مشابه محصول خارجی است. این مواد به عنوان مواد هوشمند که توانایی تشکیل ساختارهای ژل شونده را در حضور نور فرابنفش دارند، به عنوان ماده اولیه (جوهر زیستی) چاپگرهای زیستی مورد استفاده قرار میگیرند.
ایسنا