علی کریمی فیروزجایی در گفتگو با خبر نگار مهر گفت: مهمترین اولویت اقتصادی کشور ارتقای سطح معیشتی و اقتصادی خانوادههای نیازمند و متوسط به پایین است.
دبیر کل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور افزود: رویکرد فعالیتهای اقتصادی کشور باید به سمت افزایش توانمندی اقشار نیازمند تغییر یابد.
این نماینده مجلس با اشاره به جهت گیری کنونی دولت در عرصه اقتصاد یادآورشد: با تداوم رویکرد فعلی بیماری مزمن اقتصاد کشور درمان نخواهد شد.
دبیر هیئت رئیسه مجلس یازدهم افزود: اقتصاد درگیر با لایههای دیوانی و بروکراتیک اداری فشل، تنبل و بی تحرک است.
عضو مجمع نمایندگان مازندران با تاکید بر لزوم تحرک اقتصادی دولت افزود: هم اکنون بخشهای مولد و تأثیر گذار اقتصادی در پنجه دولت قرار دارد که قدرت رقابت در عرصه اقتصاد آزاد را ندارند.
کریمی فیروزجایی خاطر نشان کرد: تمامی فعالیتهای اقتصادی بجز بخش سیاستگذاری آن باید به مردم و عاملان اقتصادی واگذار شود.
نماینده مردم بابل کارنامه دولت در عرصه خصوصی سازی را منفی ارزیابی کرد وافزود: خصوصی سازی با ویژه خواری و رانت خواری در تعارض است که باید دراین زمینه با کاربست مدیریت جهادی و انقلابی وارد میدان شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس سال آینده برای جراحی بزرگ اقتصادی در کشور برنامه جدی دارد.
این مسئول پارلمانی ادامه داد: حوزههای بانک، بیمه، مالیات و گمرک در صدر برنامههای اصلاحی مجلس برای اقتصاد قرار دارند.
کریمی فیروزجایی اجرای اصلاحات در حوزه اقتصاد را نیازمند واقع نگری و همپایی دولت دانست وافزود: برای تحقق اهداف اقتصادی رویکردها و فرآیندهای اجرایی و مدیریتی نیازمند اصلاح است.
دبیر کل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور با تاکید بر ضرورت همکاری مردم در اجرای اصلاحات اقتصادی تصریح کرد: تدوین پیوست فرهنگی پیش نیاز طرحهای اصلاحات اقتصادی است.
نماینده مردم بابل خاطر نشان کرد: اولویت اول مجلس در جراحی اقتصادی برون رفت کشور از رکود تورمی و رفع موانع تولید است.