سردار دهقان گفت: مهمترین بحث این است که ما باید وضع معیشت مردم را قابل قبول و در شأن مردم عزیز مان بهبود دهیم.
به گزارش افق آنلاین ، سردار حسین دهقان داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: یک بار هم نظامیها مسئولیت اداره کشور را به دست بگیرند، مگر چه اشکالی دارد؟ بپذیرید که در جمهوری اسلامی هیچ سپاهی از اول نظامی نبوده است.
بخش هایی از گفتگو با حسین دهقان، کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ را بخوانید؛
*باید بگویم دنبال گدایی و پول گرفتن و تبلیغ کردن نیستم و فکر میکنم باید یک تفاوتی در نگاه به حوزه کمپین را به نمایش بگذاریم، من این کار را با کاندیداتوری خودم به همین کیفیت اعلام کردم. آن زمان که هیچکس حاضر نبود اعلام کاندیداتوری کند من اعلام کردم که هستم.
*من نه پول به مقداری دارم که برای تبلیغات بدهم و نه کسانی که میخواهند برای تبلیغات پول بگیرند را دوست دارم. هرکس در این حوزه با دیدگاه و رویکرد من موافق است و میخواهد هزینه کند، بدون هرنوع چشمداشت و نگاه به آینده بیاید و کمک کند و من هم با کمال میل قبول میکنم. هرکه میخواهد در این زمینه کار کند برود در یک حوزه کار کند و هزینهاش را هم بدهد ولی من مراقبم که پول کثیف در سیستم من نیاید.
*مهمترین بحث این است که ما باید وضع معیشت مردم را قابل قبول و در شأن مردم عزیز مان بهبود دهیم.
*من دنبال این نیستم که بگویم با فلان شخص در انتخابات ائتلاف میکنم، اما اینکه بتوانم حمایت همگان را جلب کنم، حتماًاگر من احساس تفاوت نکنم موضوعیتی برای آمدنم وجود ندارد، چراکه وقتی همه میخواهند یک کار انجام دهند دیگر تکلیفی بر آدم نیست.
*هنوز فضای انتخاباتی در کشور شکل نگرفته است و گروههای سیاسی دارند جلسه میگذارند، هرزمان که معلوم شد چه کسی قرار است بیاید یا چه کار کند آن زمان این بحث مطرح میشود، دنبال اینکه بگویم من با فلان شخص ائتلاف میکنم نیستم اما اینکه بتوانم حمایت همگان را جلب کنم، حتماً.
*در کابینه حتما از تمام طیفها و گروههای مختلف استفاده میکنم.
*طایفه گرایی، تبار گرایی، حکومت خانوادگی، حتی حامی پروری در دولت من ممنوع است
*من نه آقای احمدینژاد هستم، نه آقای خاتمی، نه آقای روحانی و نه آقای هاشمی، من خودم هستم و تجربه دیگران دست مایهای برای ماست که خطاهای گذشته را تکرار نکنیم
*از منظر من در کشور ما سه عنصر در تعامل باهم کار میکنند؛ «رهبری، نظام سیاسی و مردم» که هرسه عنصر ذیل پرچم اسلام هستند. نه کسی حق دارد و میتواند با رهبری نزاع کند، نه کسی میتواند در موضع سیاست و قدرت قرار بگیرد و با مردم کار نداشته باشد و خود را تافته جدا بافته بداند و خود را ارباب و مردم را رعیت بداند و نه مردم باید دولت را یک دولت غریبه بپندارند چون دولت از خود مردم است.
*قانون اساسی میگوید نهادهای نظامی باید مستقیم زیر نظر رهبری باشد.
*آقای خاتمی در آخرین سخنرانیهایش گفت رئیسجمهور تدارکاتچی است، خب چرا از همان اول این را نگفت؟ احمدینژاد هم با خانهنشینی این حرف را زدببینید این موضوع قابل پذیرش نیست کسی که در رأس یک قوه و آن هم قوه اصلی اداره کشور و نماینده مردم است بیاید و در پایان دورهاش چنین حرفی بزند.
*برجام مذاکراتی است که در مقطعی از زمان انجام شد و عقلانیترین موضعی بود که نظام میتوانست داشته باشد. در آن فضا و آن شرایطی که ما قرار داشتیم باید مذاکره میکردیم و باید دنبال برجام میبودیم چون برجام دنبال این بود که حق غنیسازی هستهای ما را رسمیت بدهد تا بعد بتوانیم به صورت صلحآمیز از همه امکاناتی که انرژی هستهای ایجاد میکند استفاده کنیم،
*اسرائیلیها دنبال این هستند که آستانه تنش را در منطقه بالا ببرند و یک جنگی را مجدداً در منطقه برپا کنند اما ما این اجازه را به آنان نخواهیم داد و قطعاً نمیدهیم. اینطور نیست که ما ضربه را دریافت میکنیم و زیر سیبیلی رد میکنیم، خیر اینطور نیست، ما به موقع ضربه را خواهیم زد.
*یک نگرانی وجود دارد و آن این است که ممکن است روزی نظامیها بخواهند اداره کشور را به عهده بگیرند و کودتا کنند که این امکان ندارد. در کشور ما هرگز این اتفاق نمیافتد و از این بابت نباید نگران بود. خب یک بار هم نظامیها حکومت را به دست بگیرند، مگر چه اشکالی دارد. بپذیرید که در جمهوری اسلامی ایران هیچ سپاهی از اول نظامی نبوده است.
*سپاهیها همیشه هم سیاسی بودند، هم نظامی، هم امنیتی، هم فرهنگی، هم اجتماعی و هم اقتصادی چون همیشه سپاه این کارکرد را داشته، حالا چه اشکال دارد که فردی بخواهد وارد حوزه اداره کشور شود.
مهر