فرزند این هنرمند فاخر با تأیید این مطلب، افزود: متأسفانه با توجه به همراهی پنج ساله بیماری سرطان با پدرم، این موضوع طی سال گذشته شدت گرفت.
مهرانگیز نعیمی با اشاره به اینکه در سال گذشته پدرم یک سکته مغزی را پت سر گذاشت، اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان سالجاری وضعیت پدرم بغرنج شد و به بیمارستان مراجعه کردیم که احتمال پشت سر گذاشتن سکته دوم مغزی نیز دور از ذهن نیست.
وی با بیان اینکه در حال حاضر پدرم در بیمارستان بستری است، خاطرنشان کرد: آزمایش ها و عکس های پزشکی لازم گرفته شده تا پزشکان به تشخیص قطعی در این خصوص برسند.
نعیمی با اشاره به اینکه از عموم شهروندان می خواهم پدرم را دعای خیر خود بی نصیب نکنند، اضافه کرد: امیدوارم با تلاش کادر پزشکی پدرمسلامتی کامل خود را بدست بیاورد و بار دیگر به فعالیت های هنری خود ادامه دهد.
استاد منصور نعیمی متولد ۲۹ تیرماه ۱۳۲۹ در بندرعباس است، وی در زمینههای شعر، قصه، سینما، عکاسی، مطبوعات، پژوهش مکتوب، سازههای بومی، آموزش عکاسی و فیلمسازی، داوری در چندین جشنواره و مسابقه عکاسی، تألیف کتاب فرهنگ جامع هرمزگان و نزدیک به یکصد فیلم مستند بهصورت سریال برای تلویزیون کار کرده است؛ همچنین مجموعهای ارزشمند تحت عنوان “روزُنِ رفته” که روزشماری است از وقایع هرمزگان را به چاپ رسانده است.
از دیگر آثار برجسته وی میتوان به سیزیف و مرگ، زندگی کورش، اولین کار مستقلش درزمینهٔ فیلم (چهاردهمی)، مجموعههای مستندِ سفر، پوشش سبز، تواناییهای کشاورزی، محرّم در هرمزگان، طبیعت جنوب، صید و صیادی، تهیهکنندگی فیلمهای داستانی بشیر، برادران، بازگشت شقایق، دستیار کارگردانی راه و دریا، زمزمههای شبهنگام، خلیجفارس جغرافیای فقر و غنا، مجموعه هدایت، پیش و کشتی یونانی (و بازیگر)، دستیاری دو فیلم نیمهتمام “چای تلخ و زنگی و رومی”، عکاس مجموعه امام علی، عکاسی پشت صحنه ناخدا خورشید، مجموعه عکسهایی از مبارزات و تظاهرات مردم هرمزگان در سالهای قبل انقلاب اسلامی ایران، همکاری با اورد زند، ابراهیم مختاری، جعفر پناهی، کیومرث پوراحمد و ناصر تقوایی و دهها کار دیگر چه بهعنوان عکاس، مونتاژ، تهیهکننده و کارگردان، اشاره کرد.
ایسنا