به گزارش افق انلاین ، سید محمد آقامیری پس از ارائه گزارش توسط سعید خال مدیرعامل بهشت زهرا ضمن اشاره به اینکه یک کار جهادی و ایثارگرانه را در این ایام در بهشت زهرا شاهد بودهایم، اظهار کرد: از ابتدا بیماری کرونا موضوع تدفین و تقصیر متوفیان کرونایی یک موضوع اساسی بود که در ادامه با فتوای علما تقصیر و تدفین آنها مانند سایر متوفیان انجام شد.
وی افزود: در همان ایام تعداد قابل توجهی از گروه های جهادی که از روحانیون بودند نیز در بهشت زهرا حاضر و به پرسنل بهشت زهرا کمک کردند.
جعفر بندی شربیانی دیگر عضو شورای شهر تهران با اشاره به گزارش ارائه شده توسط مدیر عامل سازمان بهشت زهرا گفت: بحث آرامستانهای شهر تهران موضوع بسیار مهمی است و با توجه به ظرفیت بهشت زهرا که در حال پر شدن است باید فکری برای این مسئله کرد و در خصوص گسترش فازهای بعدی بهشت زهرا نباید اصرار ما فقط بزرگ کردن بهشت زهرا باشد. البته در این خصوص مطالعاتی انجام شده است و ما باید ظرفیتهای تهران را در نظر بگیریم و اینکه میتوان در چند منطقه تهران جز بهشت زهرا متمرکز کنیم یا خیر؟
مهدی اقراریان دیگر عضو شورای شهر تهران نیز ضمن قدردانی از پرسنل بهشت زهرا و گروه های جهادی و سپاه حضرت رسول و سیدالشهدا در ایام کرونا که کمک حال بهشت زهرا بودند، گفت: با اشاره به زلزله خیز بودن شهر تهران و بلاخیز بودن شهر اگر ما در این وضعیت قرار بگیریم فرصت کافی و لازم را برای اینکه اموات را با شرایط مناسب تدفین بکنیم نخواهیم داشت و در این موارد باید به سمت الگوهای مختلف برویم و لازمه این کار سردخانههای دائمی است که باید پیشبینی شود و خواهش من این است اگر در این دوره بهشت زهرا تدابیر و برنامهریزی انجام داده است اعلام کند. به نظر می رسد برخی از اقدامات ما اقدامات مینیاتوری است و با واقعیت روز بحران فاصله دارد و این عددها باید نزدیک به آن عددهای واقعی در روز حادثه شود.
پرویز سروری نایبرئیس شورای شهر تهران نیز با اشاره به اینکه ۵۰ سال از بهرهبرداری بهشت زهرا میگذرد، گفت: قبوری که ۳۰ سال از آنها میگذرد آیا برای آنها برنامهای وجود دارد یا خیر؟
میثم مظفر همچنین در این جلسه به احداث آرامستانهای کوچک منطقهای با همکاری سازمانهای مختلف و بهشت زهرا اشاره کرد و گفت: میتوان این موضوع را در دستور کار قرار داد.