2

شاهکار هروه رنار ؛ حمله عربستان به رکوردهای تاریخی ایران و استرالیا

  • کد خبر : 360575
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۲

تیم ملی عربستان که در حال حاضر صدرنشین گروه دوم انتخابی جام جهانی است، تنها به یک برد دیگر برای شکستن رکورد ایران نیاز دارد.

تیم ملی عربستان که در حال حاضر صدرنشین گروه دوم انتخابی جام جهانی است، تنها به یک برد دیگر برای شکستن رکورد ایران نیاز دارد.

آیا سرمربی تیم ملی عربستان می‌تواند به رکورد ایران و استرالیا برسد؟

به گزارش پارس فوتبال، در روزی که استرالیا به ژاپن باخت و دیدار ایران و کره جنوبی با تساوی بدون گل به پایان رسید، عربستان موفق شد چین را شکست دهد تا بعد از پیروزی بزرگش مقابل ژاپن در هفته گذشته، این هفته هم یک تیم دیگر از شرق آسیا را شکست داده باشد.

پیروزی عربستان مقابل چین باعث شد تا عربستان تنها تیم حاضر در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی باشد که هر چهار بازی‌‌اش در این مرحله را با برد پشت سر گذاشته است.

این نهمین برد متوالی تیم ملی عربستان با هروه رنار سرمربی سرشناس فرانسوی‌اش بود و حالا در صورتی که عربستان بتواند در بازی بعدی‌اش- که یک دیدار بسیار مهم و حساس مقابل استرالیا است – با ۳ امتیاز از زمین خارج شود، آن وقت به رکورد ۱۰ برد متوالی اسکوچیچ با تیم ملی خواهد رسید.

رنار البته این فرصت را هم دارد که با دو پیروزی در بازی بعدی‌اش به رکورد ۱۱ برد متوالی استرالیا هم برسد. رکوردی که اسکوچیچ و شاگردانش در بازی با کره جنوبی فرصت رسیدن به آن را داشتند اما تساوی در آن بازی مانع این اتفاق شد.

آلمان و اسپانیا با ۱۵ پیروزی متوالی صاحب بهترین آمار در این زمینه هستند و ویسنته دل‌بوسکه هم در هر ۱۳ بازی ابتدایی‌اش به عنوان سرمربی تیم ملی اسپانیا پیروز شده بود تا در این زمینه رکورددار باشد.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=360575

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
مجموع مبتلایان در جهان
آخرین بروزرسانی در:
مبتلایان

فوتی‌ها

بهبود یافته‌ها

موارد فعال

مبتلایان امروز

فوتی‌های امروز

موارد بحرانی

کشورهای تحت تأثیر