به گزارش افق نیوز ، سی و هفتمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران آغاز شد که در ادامه تعدادی از اعضای شورا تذکراتی را به شهرداری تهران مطرح کردند.
زهرا شمساحسان عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به تذکر خود در رابطه با پیگیری و شناسایی فضاهای بیدفاع شهری اظهار کرد: در سال ۹۸ و بنا بر نظرسنجی که از سوی شهروندان تهرانی انجام شده است مهمترین دغدغه شهروندان، بحث امنیت روانی فضاهای شهری عنوان شده است که این از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی تصریح کرد: بنا بر تماسهایی که از آذرماه ۹۹ تا آذر ۱۴۰۰ از سوی شهروندان با سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران انجام شده است، ۲۶ هزار نقطه بیدفاع شهری در این تماسها گزارش شده است که باید به این موضوع توجه شود.
مهدی اقراریان عضو کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران ضمن تاکید بر پاسخگویی دقیق شهرداری تهران به تذکرات اعضای شورا گفت: فلسفه تذکرات در صحن این است که موضوعات در صحن به درستی بررسی و پاسخ داده شود اما بعضا سوالات همکاران ما در صحن پاسخی از سوی شهرداری داده نمیشود و یا متناسب با سوال پاسخ صورت نمیگیرد و اگر این روند ادامه داشته باشد قاعدتا ما نیز بر اساس ظرفیت قانونی عمل خواهیم کرد.
وی ادامه داد: تذکرات بنده امروز در رابطه با دو موضوع است که از آن جمله میتوان به تذکر اول در رابطه با وضعیت معیشتی همکاران ما در آتشنشانی اشاره شود که علیرغم سوالات مطرح شده در این باره پاسخ مناسبی داده نشده است و چنانچه این روند ادامه پیدا کند مجبور هستیم کمیتهای را برای بررسی این موضوع تشکیل بدهیم.
اقراریان ادامه داد: مطالبات نیروهای آتشنشانی و اقدامات رفاهی نیز از مواردی است که انتظار میرود از سوی شهرداری تهران پاسخ داده شود. همچنین موضوع خانه موزهها از دیگر مواردی است که میخواهیم شهرداری تهران گزارش مشخصی را در ارتباط با آن به شورا ارائه کند.
آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز در جلسه امروز به نوزدهمین بازدید طرح رصد اشاره کرد و گفت: در ادامه این بازدیدها در منطقه ۱۹ حاضر شدیم که متاسفانه باید به این موضوع اشاره شود که این منطقه شرایط نامناسبی را در بخشهای مختلف دارد که از آن جمله میتوان به بحث فاضلاب خلازیل، کورههای آجرپزی و کمبود سرانهها اشاره کرد.
وی از شهرداری تهران و مسئولان مربوطه در تنظیم بودجه ۱۴۰۱ شهرداری تهران خواست تا در فرآیند تنظیم بودجه به مناطق کمبرخوردار توجه شود تا بودجه با عنایت به عدالتمحوری بسته سود.
آخوندی همچنین از سازمان زیباسازی به دلیل اقدامات صورت گرفته و آمادهسازی فضای شهری در ایام شهادت حضرت زهرا(س) و دومین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی قدردانی کرد.
مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران نیز با اشاره به فرآیند ممیزی املاک در شهر تهران گفت: هر ۵ ساله این ممیزی در شهرداری تهران انجام میشود که از سال ۹۹ نیز این مسئله آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه آخرین ممیزی املاک در شهر تهران به سال ۹۰ بر میگردد، گفت: متاسفانه فرآیند ممیزی در شهر تهران به کندی انجام میشود و نیاز به عنایت بیشتر از سوی شهرداری با همکاری دفتر خدمات الکترونیک دارد.
حبیب کاشانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از سوی اعضای شورا و همچنین بازدید اخیرش و ملاقات با شهروندان منطقه ۱۵ خاطرنشان کرد: این منطقه با مشکلات خاصی روبهروست و در جلسهای که برگزار شد عنوان شد که بیش از ۱۰۰ مغازه اجناس اسقاطی و بازیافت را عرضه میکردند مشغول به تولید مواد مخدر صنعتی بودهاند که البته با حکم دادستانی و اقدام نیروی انتظامی با آنها برخورد جدی صورت گرفته است.
وی همچنین با انتقاد از برخی از بخشهای شهرداری تهران گفت: حدود ۱۵ روز پیش تقریبا با مسئول بازرسی شهرداری تهران تماس گرفتم ولی موفق به ارتباط با وی نشدم. ۴ روز قبل نیز پیگیر تماس با مسئول دفتر شهردار تهران شدم که در این زمینه نیز دو شب پیش حدود ساعت ۱۱:۲۵ و بعد از ۳ روز پیامکی به من داده شد با این عنوان که بیدارید حاج آقا؟! و نسبت به این رفتارها گلهمند هستیم و ناچار هستیم در تریبون شورای شهر تهران این موارد را مطرح کنیم.
کاشانی گفت: همچنین بنده تماسی را با تلفن ثابت و شخصی مسئول روابط عمومی شهرداری تهران داشتهام که ایشان نیز جواب ندادند و بعد از چند بار تماس پاسخ را دادند که این موارد مورد نقد ما قرار دارد این فضا فضای خوبی نیست.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه اخیرا یکی از کارخانجات واگنسازی زنجان اعلام کرده که توانایی و ظرفیت تولید ۴۰۰ واگن مترو را دارد اشاره کرد و گفت: با توجه به این موضوع چند شب پیش نیز با معاون مربوطه شهرداری تهران صحبت کردم و این موضوع را مطرح کردم و گفتم با توجه به موضوع مطرح شده بد نیست که جلسهای برگزار شود تا ببینیم میتوانیم از این ظرفیت استفاده بکنیم یا خیر.
کاشانی همچنین به هزینه ۵ میلیارد تومانی برای زدن سرشاخهها در یک خیابان انتقاد کرد و گفت: این عدد معقول نیست. همچنین قراردادهای برفروبی در برخی از مناطق بیمنطق بسته میشود که این موارد باید مورد توجه قرار بگیرند.
وی در پایان با انتقاد از عدم پاسخگویی مسئولان شهرداری گفت: این روند و ادامه آن خوب نیست.
به گزارش تسنیم، مهدی چمران با اشاره به انتقاد مطرح شده از سوی اعضای شورای شهر تهران در رابطه با عدم پاسخگویی دقیق و شفاف مسئولان شهرداری به تذکرات اعضا گفت: بنده نیز یک بار با این موضوع روبرو شدم و پاسخ آن را برگرداندم و انتظار داریم معاونین و مسئولان شهرداری نیز پاسخ مناسبی را به تذکرات اعضا داشته باشند.