6

نسل کشی مسلمانان در میانمار+تصویر

  • کد خبر : 37249
  • ۲۶ تیر ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۶

جمعی از فعالان عرصه سایبر در میانمار نیز با راه‌اندازی صفحاتی در شبکه‌های اجتماعی تصاویر و اخبار مربوط به کشتار میانمار را منتشر کرده‌اند.

افق نیوز:(ofoghnews.ir) دولت مرکزی از سال‌ها پیش به علت گسترش اسلام در این کشور، اسلام را از لیست اقلیت‌های مذهبی میانمار حذف کرد و مسلمانان را تحت فشار و ارعاب قرار داد، فشارهایی که نتیجه آن آتش‌زدن مساجد و قتل عام مسلمانان این کشور توسط پیروان بودا بود.

آنا: درگیری نظامیان میانمار با مسلمانان این کشور منجر به کشته شدن صدها تن از مسلمانان این کشور شده است، امری که وزارت خارجه باید نسبت به آن واکنش نشان دهد.

برمه یا میانمار کشوری با حدود ۵۰ میلیون جمعیت و در جنوب شرقی آسیا واقع شده است.

مذهب رسمی این کشور “بودا” است ولی در عین حال ادیان دیگری از جمله اسلام نیز در این کشور بزرگ جنوب شرق آسیا گسترش دارد.

میانمار از لحاظ تقسیم‌بندی به چندین استان مهم تقسیم می‌شود که از جمله این استان‌ها، “راخین” است؛ در این استان بیش از ۸۰۰ هزار مسلمان در کنار بودائیان زندگی‌ می‌کنند که براساس اطلاعات منتشره زبان رسمی آنها نیز “فارسی” است.

مسلمانان علاوه بر حضور در راخین، در شهرها، روستاها و استان‌های دیگر میانمار نیز زندگی می‌کنند اما از آنجایی که در این کشور دین بودا حاکم است، مسلمانان همواره به علت “گرایش زیاد پیروان بودا به اسلام”، در فشار و سرکوب به سر می‌برند.

دولت مرکزی از سال‌ها پیش به علت گسترش اسلام در این کشور، اسلام را از لیست اقلیت‌های مذهبی میانمار حذف کرد و مسلمانان را تحت فشار و ارعاب قرار داد، فشارهایی که نتیجه آن آتش‌زدن مساجد و قتل عام مسلمانان این کشور توسط پیروان بودا بود.

کارشناسان امور بین‌الملل می‌گویند، “دولت مرکزی میانمار و بوداییان میانمار اسلام را مذهبی وارداتی در این کشور تلقی کرده و لذا با مسلمانان ستیز می‌کنند.”

در روزهای اخیر درگیری بوداییان با مسلمانان در استان راخین شدت گرفته و این امر موجب شده که ده‌ها تن از مسلمانان کشته شوند.

در جریان این درگیری‌ها تاکنون صدها تن مجروح و براساس گزارشات منتشر شده ۹۰ هزار مسلمان میانماری نیز آواره شده‌اند؛ مسلمانانی که به خطر “مسلمان بودن” منازل و مشاغل خود را از دست داده‌اند.

کارشناسان معتقدند که وزارت امور خارجه کشورمان باید در پی کشتار جمعی از مسلمانان میانمار براساس ضوابط بین‌الملل، سفیر این کشور در تهران را فراخوانده و مراتب اعتراض رسمی دولت ایران را به وی ابلاغ کند.

جمعی از فعالان عرصه سایبر در میانمار نیز با راه‌اندازی صفحاتی در شبکه‌های اجتماعی تصاویر و اخبار مربوط به کشتار میانمار را منتشر کرده‌اند.

در روزهای اخیر و پس از شدت‌گرفتن درگیری و کشتار مسلمانان میانمار، تعداد زیادی از مردم اندونزی با تجمع در جاکارتا، خواستار حمله نظامی کشورشان به میانمار برای نجات مسلمانان این کشور شدند.

بیش از سه میلیون تن از جامعه ۵۰ میلیون نفری میانمار را مسلمانان تشکیل می‌دهند اما مسلمانان در این کشور حتی اقلیت مذهبی هم تلقی نمی‌شوند تا از “حقوق اولیه” برخوردار باشند.

نشریه انگلیسی ساندی تایمز اخیراً طی گزارشی از جنایات هولناک چکمه‌پوشان میانماری علیه مسلمانان این کشور پرده برداشت.

در این گزارش آمده بود که نظامیان میانمار مردم مسلمان این کشور را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و زنان را جلوی چشم دیگران مورد تجاوز قرار داده و مردان را مصلوب کرده و به قتل می‌رسانند و روزانه مسلمانان این‌گونه در میانمار به قتل می‌رسند.

دولت میانمار سال گذشته با تصویب قانونی، “ساخت مسجد” در این کشور را ممنوع کرد؛ پس از این مصوبه و از سال گذشته میلادی تاکنون بیش از ۷۲ مسجد در این کشور توسط بوداییان تخریب شده است.

کارشناسان روابط بین‌الملل می‌گویند که اگر چه “بیداری اسلامی” به زعم همه، فقط در خاورمیانه موج می‌زند، اما با قیام مردمی در میانمار و شهادت صدها تن از مسلمانان این کشور، بیداری اسلامی به شرقی‌ترین نقاط خاورمیانه نیز رسیده است.

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=37249

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]