3

جلالی: گفت‌وگو و تعامل در ساختار بین‌الملل می‌تواند بستر و زمینه صلح جهانی را فراهم آورد

  • کد خبر : 399719
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶

سفیر و نماینده تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در روسیه که جهت شرکت در همایش رسانه‌ای خزر ۲۰۲۴ به شهر آستراخان سفر کرده است، در تاریخ ۲۷ مرداد با حضور در مجمع عمومی همایش با عنوان «گفت‌وگوی فرهنگ‌ها – مبنای توسعه خزر» به ایراد سخنرانی پرداخت. به گزارش ایسنا، «کاظم جلالی» در این نشست که […]

سفیر و نماینده تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در روسیه که جهت شرکت در همایش رسانه‌ای خزر ۲۰۲۴ به شهر آستراخان سفر کرده است، در تاریخ ۲۷ مرداد با حضور در مجمع عمومی همایش با عنوان «گفت‌وگوی فرهنگ‌ها – مبنای توسعه خزر» به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش ایسنا، «کاظم جلالی» در این نشست که برخی از مقامات روسیه و کشورهای منطقه از جمله معاون وزیر مخابرات، توسعه دیجیتال و ارتباطات جمعی روسیه، رییس آژانس فدرال کشورهای مشترک المنافع و همکاری‌های بشردوستانه بین‌المللی روسیه، رییس هیات مدیره بنیاد توسعه و پشتیبانی باشگاه گفت‌وگوی بین‌المللی والدای، معاون رییس اتحادیه روزنامه نگاران روسیه، معاون اول وزیر فرهنگ آذربایجان، استاندار آتیراو قزاقستان، معاون اجرایی آژانس توسعه رسانه‌های گروهی آذربایجان، مدیر بخش مذاکرات کمیته دولتی ترکمنستان حضور داشتند، سخنرانی خود را در سه بخش ارائه کرد.

جلالی: گفت‌وگو و تعامل در ساختار بین‌الملل می‌تواند بستر و زمینه صلح جهانی را فراهم آورد
 همایش رسانه‌ای خزر

جلالی در بخش اول مطالب خود، با اشاره به تئوری جنگ تمدن‌های هانتینگتون، بر این موضوع تاکید نمود که کشورهایی همچون جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه که دارای تاریخ کهن می باشند، با اینگونه تفکرات در حوزه تمدنی مخالف می باشند و قائل هستند که تمام فرهنگ ها دارای احترام می باشند و نباید به آنها توهین شود.

سفیر ایران در ادامه سخنان خود در بخش اول، توهین به ادیان مختلف و کتب آسمانی را متاثر از نظریه جنگ تمدن‌ها با هدف برتر انگاری یک فرهنگ دانست و در ادامه افزود که گفتگو و تعامل در ساختار بین الملل می تواند بستر و زمینه صلح جهانی را فراهم آورد.

جلالی همچنین آتش افروزان جنگ در غزه را همراهان تئوری جنگ تمدن ها برشمرد و گفت که طرفداران دنیای تک قطبی حتی حاضر به محکوم کردن این اقدام وحشیانه نیستند.

وی در بخش دوم سخنرانی به حوزه فرهنگی و تمدنی کشورهای همسایه خزر به عنوان دریای صلح و دوستی اختصاص داشت گفت که این دوستی مبتنی بر احترام متقابل و برگرفته از فرهنگ و تمدن کشورهای حاشیه دریای خزر می‌باشد و این کشورها باید تلاش کنند تا قدرت های فرامنطقه‌ای در این دریا حضور نداشته باشند.

جلالی: گفت‌وگو و تعامل در ساختار بین‌الملل می‌تواند بستر و زمینه صلح جهانی را فراهم آورد
 همایش رسانه‌ای خزر

بررسی اجمالی روابط ایران و روسیه نیز بخش سوم سخنرانی سفیر ایران در روسیه را به خود اختصاص داد و جلالی با اشاره به رشد روزافزون مبادلات تجاری فیمابین ۲ کشور طی سالهای گذشته، به اقدامات انجام شده در راستای توسعه زیرساخت ها از جمله کریدور شمال – جنوب اشاره و بر نقش مهم آستراخان در شاخه میانی این کریدور تاکید کرد.

این همایش ۲ روزه با برگزاری نشست‌های تخصصی دیگر به کار خود ادامه خواهد داد و تعدادی از اندیشمندان و کارشناسان ایرانی نیز به عنوان سخنران در آن حضور خواهند داشت.

انتهای پیام

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=399719

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]