1

پاسخ قالیباف به تذکر ثابتی درباره اظهارات عراقچی

  • کد خبر : 400185
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۵:۳۴

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، امیرحسین ثابتی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز ، با استناد بند ۱۱ ماده ۲۲ آیین نامه داخلی قوه مقننه درباره حفظ شأن و دفاع از حقوق نمایندگان گفت: متاسفانه روز گذشته یکی از وزرای پیشنهادی در پاسخ به سوال بنده را اظهاراتی […]

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، امیرحسین ثابتی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز ، با استناد بند ۱۱ ماده ۲۲ آیین نامه داخلی قوه مقننه درباره حفظ شأن و دفاع از حقوق نمایندگان گفت: متاسفانه روز گذشته یکی از وزرای پیشنهادی در پاسخ به سوال بنده را اظهاراتی را به بنده نسبت دادند که وارد نبود.

وی افزود: وزیر پیشنهادی به جای پاسخ به سوالات بنده مانند علت باقی ماندن تحریم‌ها، مواردی را اظهار کردن از جمله اینکه مذاکرات احیای برجام با هماهنگی دستگاه بالادستی بوده است؛ لطفا مجوز را اعلام کنند چرا که خود ایشان در جلساتی که با اعضای کمیسیون‌ها داشت، بیان کردن که این طرح دو بار توسط رهبری رد شده است. با کدام مجوز این مذاکرات در سال ۹۲ راه افتاده است؟

بر اساس این گزارش، قالیباف رییس مجلس از ثابتی نماینده تهران خواست که تذکرش را براساس دستور جلسه علنی بدهد؛ ثابتی خطاب به رئیس مجلس گفت که قبول نکردید که براساس ماده ۷۵ آیین‌نامه تذکر بدهم حال بر اساس ماده ۲۲ تذکر می‌دهم.

در ادامه قالیباف گفت: بنا نیست تذکر ماده ۷۵ آیین‌نامه داخلی را در قالب تذکر دیگری بیان کنید.

نماینده تهران خطاب به قالیباف بیان کرد : تذکرم مستند به بند ۱۱ ماده ۲۲ آییننامه داخلی است و غیرقانونی رفتار نمی کنم.

رئیس مجلس در پایان بیان کرد:: تذکر باید مربوط به عملکرد هیات رییسه و براساس دستور جلسه علنی باشد. در حال حاضر دستورکار صحن ارزیابی برنامه‌ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی امور خارجه و بحث روز گذشته نیست.

بنابرین گزارش، قالیباف مجدد تاکید کرد که درباره اینکه شما براساس ماده ۷۵ تذکر بدهید هم بررسی کردیم که به شما تعلق نمی‌گیرد و شما نمی توانید تذکر ماده ۷۵ را در قالب تذکر دیگری بیان کنید.

بنابراین گزارش، بر اساس ماده ۷۵ آیین نامه داخلی مجلس «اگر در جلسه رسمی ضمن نطق یا مذاکره صریحا یا تلویحا نسبت سوئی به یکی از نمایندگان داده شود یا عقیده و اظهار او را بر خلاف جلوه دهند و نماینده مذکور برای رد آن نسبت به رفع اشتباه در همان جلسه یا در جلسه بعد اجازه نطق بخواهد بدون رعایت نوبت تا پنج ‌دقیقه اجازه نطق داده می‌شود.»

انتهای‌پیام/

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=400185

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]