به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یکی از معضلات کلانشهر تهران، گودهای رهاشده و پرخطر است. این گودها میتوانند بهراحتی ساختمانهای مجاور را بلعیده و جان چندین نفر را به خطر بیندازند.
در سالهای اخیر، مسئولان مربوطه حساسیت ویژهای نسبت به این موضوع ایجاد کردهاند تا با تعیین تکلیف این گودها، تهدیدهای جانی و مالی شهروندان برطرف شود.
تا سال ۱۴۰۲، مجموعاً ۲۵۲ گود رهاشده در تهران شناسایی شده است که ۵۰ مورد آن عمق بالای ۱۵ متر و ۲۲ مورد آن عمق بالای ۲۰ متر دارند. همچنین، ۱۲۱ گود نیز بیش از ۳۰ ماه بدون فعالیت ماندهاند. از میان این گودها، ۵۵ مورد از جمله گود پرواز، گود برج میلاد، و گود فرهنگ که مشکلاتی برای کتابخانه ملی ایجاد کرده بود، گود بازار کفاشان و گود تعاونی مسکن فرهنگیان منطقه ۲۲ ایمنسازی شدند.
محمدرحیم مرتضوی؛ شهردار منطقه ۹ تهران، از ایمنسازی گودهای پرخطر این منطقه خبر داد.
وی در بازدید از قسمت غربی شهر تهران، آخرین وضعیت ایمنی گودهای پرخطر، تاورکرینها و ساختمانهای ناایمن را بررسی کرد.
مرتضوی گفت: در بازدید انجامشده از سطح منطقه، تمام موارد ناایمنی گودها و اماکن پرخطر بررسی شد و پس از ابلاغ به مالکین یا بهرهبرداران، نسبت به ایمنسازی اقدام خواهد شد.
وی با اشاره به چهار گود پرخطر در منطقه ۹ در سالهای گذشته افزود: با پیگیریهای انجامشده، تعداد گودها به یک گود پرخطر مربوط به وزارت دفاع کاهش یافته است. امیدواریم وزارتخانه همکاری و تعامل مطلوبی داشته باشد تا بتوانیم گود مذکور را از مجموعههای پرخطر خارج کنیم.
شهردار منطقه ۹ تصریح کرد: در صورت عدم همکاری وزارت دفاع، شهرداری ناچار به اقدام قضایی خواهد بود، هرچند که تمایلی به این کار نداریم.
وی همچنین در مورد ساختمانهای ناایمن عنوان کرد: شهرداری منطقه ۹ در دو سال گذشته تلاش کرده تا نسبت به ایمنسازی ساختمانهای سازهای ناایمن و بناهایی که فاقد سیستمهای اعلام و اطفاء حریق هستند، اقدام کند. در این راستا، دبیرخانه کمیته ایمنی با بررسی و ارزیابی ساختمانهای ناایمن، اخطارهای لازم را به مالکین جهت ایمنسازی ابلاغ کرده است.
انتهای پیام/