3

 از ساخت مسجد تا مبارزه با قاچاق سوخت توسط گروه‌های جهادی

  • کد خبر : 411652
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۴:۲۲

به گزارش خبرنگار مهر، گروه‌های جهادی در مناطق کم‌برخوردار و دور از مراکز استان، نقش ویژه‌ای در مقابله با مشکلات داشته و با شناسایی و ریشه‌یابی آنها، با کمک همدیگر و با پشتوانه‌ای مردمی، در راستای برطرف ساختن آنها تلاش می‌کنند. گروه جهادی شهید خروشی زاده در توابع شهر مکران و در فاصله ۱۷۵ کیلومتری […]

به گزارش خبرنگار مهر، گروه‌های جهادی در مناطق کم‌برخوردار و دور از مراکز استان، نقش ویژه‌ای در مقابله با مشکلات داشته و با شناسایی و ریشه‌یابی آنها، با کمک همدیگر و با پشتوانه‌ای مردمی، در راستای برطرف ساختن آنها تلاش می‌کنند.

گروه جهادی شهید خروشی زاده در توابع شهر مکران و در فاصله ۱۷۵ کیلومتری از بندر عباس واقع شده است. مسئول این گروه جهادی کار را از سال ۱۳۸۰ آغاز کرد. در آن مقطع یک روحانی از شهر مقدس قم در آنجا حضور یافت و برای تبلیغ مباحث دینی، گروه‌های کلاس‌های قرآنی را تشکیل می‌داد و اعضای این گروه جزو اولین شاگردان آن کلاس قرآنی بودند.

مدت‌ها بعد، این روحانی پیشنهاد ساخت حسینیه را داد و همان مردم و آن جوان‌ها حسینیه را ساختند و بعد از آن مسجد را بنا کردند و در همان حین ساختن مسجد و حسینیه، گروه جهادی شهید خروشی‌زاده شکل گرفت.

آنها در نخستین اقدام خود به روستاها رفتند و در مناطق کم‌برخوردار، به ارائه خدمات پرداختند. نقطه قوت این کار، یافتن رابط در هر روستا بود و به شهرستان‌های شهر هرمزگان خدمات دادند و در حال حاضر کل استان و حتی بعضاً در جاهای مختلف کشور اگر نیاز باشد، در حوادث و بلایای طبیعی کمک می‌کنند.

همزمان با کارهای جهادی ۱۲ سال کار تخصصی قرآنی هم انجام دادند و در حوزه‌های مختلف آموزش، تبلیغ و ترویج، محافل قرآنی و کرسی‌های ملی تلاوت، مشغول به فعالیت بودند؛ همچنین شبکه مربیان قرآنی و فرهنگیان قرآنی آن‌ها شکل گرفت.

این گروه ۳۵ عضو ثابت دارد و به محض اینکه پیامک برای اعضا ارسال می‌شود، همه آن‌ها حاضر شده و برای هر نوع کاری آماده می‌شوند؛ همچنین ۷ عضو ثابت خواهر دارند و وقتی برای اردوهای دو یا سه روزه، فراخوان می‌دهند حدود ۸۰ تا ۹۰ نفر پای کار می‌آیند. با این وجود ظرفیت آنها آنقدر نیست که از همه اعضا استفاده کنند، به همین منظور تقسیم بندی انجام می‌دهند.

از جمله مهم‌ترین اقدامات آنان در بسط و ترویج کارهای جهادی، ثبت گروه جهادی در اکثر روستاهای منطقه بود و الان هر روستا دو یا سه گروه جهادی دارد که بخش عمده این اقدام با همت سپاه انجام شد و بعد از آن، اسم گروه جهادی را به عنوان شورای جهادی منطقه پای کار آوردند و تمام ظرفیت‌های سپاه، شامل نیروی مقاومت زمینی و کارهای اجرایی و میدانی، به عهده آن‌ها گذاشته شد.

اردیبهشت امسال، از طریق گروه و به طور مستقیم به مردم مناطق محروم به ارزش ۱۱ میلیارد تومان خدمات‌رسانی انجام شد و در حوزه‌های مختلف کمک‌آموزشی و محرومیت‌زدایی، ملزوماتی چون لوازم التحریر، دارو و درمان، ویلچر، یخچال و کولر، ارائه و توزیع شد.

با تعامل و کمک نماینده مجلس شهرستان، پیگیری برای رفع معضل قاچاق سوخت انجام یافته و امید است با پیگیری‌های لازم و همّت اعضای گروهان جهادی، این معضل ریشه‌کن شود.

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=411652

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]