به گزارش ایرنا از بازار سرمایه ایران، «رسول سعدی» با بیان این که انتقال الکترونیک سهام متوفیان به وراث (بهجز سهام عدالت)، تحولی مهم در فرایندهای انتقال مالکیت سهمالارث در بازار سرمایه است، افزود: این شیوه انتقال، به بازماندگان امکان میدهد تا بدون نیاز به مراجعات حضوری متعدد و انجام مراحل بروکراتیک پیچیده و زمانبر، بتوانند بهصورت الکترونیک، بخش از سهمالارث خود را که بصورت داراییهای مالی است، دریافت کنند.
مزایای انتقال الکترونیکی سهام متوفیان
دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری، حذف بروکراسیهای موجود و کاهش خطاهای انسانی را نقشی مهم در افزایش شفافیت و اعتماد بیشتر دانست و گفت: انتقال الکترونیک سهام متوفیان به بازماندگان، ضمن اینکه فرایند انتقال مالکیت را سرعت میبخشد، دقیق و قابل پیگیری است.
اهمیت تقویت زیرساختهای الکترونیکی
سعدی با بیان اینکه تقویت زیرساختهای الکترونیک در بازار سرمایه به افزایش کارایی و پویایی این بازار کمک میکند، افزود: دسترسی سریعتر و شفافتر به اطلاعات موجب میشود سرمایهگذاران بتوانند تصمیمهای دقیقتری بگیرند و در نتیجه، آن دسته از ریسکهای سرمایهگذاری مربوط به نبود شفافیت یا نبود دادههای بههنگام به طور قابل توجهی کاهش یابد. این امر بهخصوص در بازار سرمایه ایران میتواند عاملی برای جذب اعتماد عمومی باشد و سرمایهگذاران بیشتری را به سمت بازار جذب کند.
تاثیر انتقال الکترونیکی سهام متوفی به وراث در بازار سرمایه
دبیر کل کانون نهادهای سرمایهگذاری ایران با اشاره به تاثیر انتقال الکترونیک سهام متوفیان به وراث (بجز سهام عدالت) در بازار سرمایه گفت: کاهش هزینههای عملیاتی، تسریع فرایندها و حذف واسطههای غیرضروری نقش مهمی در افزایش نقدینگی بازار سرمایه ایفا میکند، چرا که فرایندها به صورت دیجیتالی و بدون تأخیر انجام میشود.
وی افزود: این عوامل ضمن اینکه منابع مالی بیشتری را به سمت فعالیتهای مولد اقتصادی هدایت میکند بلکه به رشد و توسعه اقتصادی کمک کرده و زیرساختهای مالی کشور را نیز مستحکمتر و پایدارتر میکند.