1

حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه می‌دارد

  • کد خبر : 415431
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۸

به گزارش خبرنگار مهر، نظارت بر کیفیت آب آبزی پروری به ویژه تاثیر سطح آمونیوم بر سلامت ماهی به دلیل محدودیت در روش‌های سنتی چالش برانگیز است. در همین راستا محمد میرزایی (دانشگاه گرگان)، مهدی عسکری سده (دانشگاه تهران)، مصطفی باغانی (دانشگاه تهران) به همراه علی ذوالفقاری محقق دانشگاه دیکن در استرالیا طی پژوهشی یک […]

به گزارش خبرنگار مهر، نظارت بر کیفیت آب آبزی پروری به ویژه تاثیر سطح آمونیوم بر سلامت ماهی به دلیل محدودیت در روش‌های سنتی چالش برانگیز است.

در همین راستا محمد میرزایی (دانشگاه گرگان)، مهدی عسکری سده (دانشگاه تهران)، مصطفی باغانی (دانشگاه تهران) به همراه علی ذوالفقاری محقق دانشگاه دیکن در استرالیا طی پژوهشی یک حسگر خازنی نوآورانه با مبدل هیدروژل یونی برای نظارت بر غلظت آمونیوم در زمان واقعی ابداع کرده‌اند.

این حسگر از طریق تفکیک آمونیوم در هیدروژل عمل می‌کند و باعث تغییرات فشار اسمزی و تغییر ظرفیت الکترود می‌شود.

از سوی دیگر فرمول‌های تحلیلی تأیید شده توسط شبیه‌سازی اجزای محدود، توانایی حسگر در تشخیص سطوح مختلف آمونیوم را نشان داد.

کانسپتی که این گروه از محققان ایرانی ارائه کردند رویکردی امیدوارکننده و مقرون به صرفه برای پرداختن به محدودیت‌های روش‌های سنتی است و راه را برای تحقیقات و توسعه آینده در پایش کیفیت آب در سیستم‌های آبزی پروری هموار می‌کند.

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=415431

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]