3

روایتی از پذیرش و درمان مصدومان لبنانی انفجار پیجرها

  • کد خبر : 418265
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین صمدی‌نیا؛ رئیس بیمارستان بقیهالله(عج)، امروز، یکشنبه، در نشست تخصصی بررسی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، که در دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله‌الاعظم برگزار شد، با اشاره به انتقال مصدومان انفجار پیجرها در لبنان به ایران اظهار کرد: در تاریخ ۲۸ شهریورماه امسال، اولین گروه از مصدومان شامل […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین صمدی‌نیا؛ رئیس بیمارستان بقیهالله(عج)، امروز، یکشنبه، در نشست تخصصی بررسی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، که در دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله‌الاعظم برگزار شد، با اشاره به انتقال مصدومان انفجار پیجرها در لبنان به ایران اظهار کرد: در تاریخ ۲۸ شهریورماه امسال، اولین گروه از مصدومان شامل حدود ۵۰۰ بیمار به کشور اعزام شدند. بسیاری از این افراد به بیمارستان بقیهالله(عج) منتقل شدند و بلافاصله کد ویژه‌ای برای تأمین نیروی انسانی و آماده‌سازی بخش‌های مرتبط اعلام شد. این مصدومان از بخش پذیرش ویژه مصدومان شیمیایی وارد بیمارستان شدند.

وی افزود: اولین اقدام ما در آن روز، افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی بود. بیماران به‌سرعت در اورژانس تعیین تکلیف شدند و تیم‌های تخصصی جراحی، چشم‌پزشکی، بیهوشی، رادیولوژی و سایر بخش‌های موردنیاز فوراً وارد عمل شدند، همچنین، تمامی امکانات تشخیصی ضروری در مجاورت اورژانس مهیا شد تا بیماران در کوتاه‌ترین زمان ممکن درمان شوند.

صمدی‌نیا ادامه داد: ارائه خدمات فوری با همکاری تمام پرسنل بیمارستان انجام شد. مترجمان و روان‌شناسان نیز کنار بیماران حاضر شدند تا تکریم و حمایت روانی از آنان به بهترین نحو انجام شود. وی خاطرنشان کرد: برخی از بیماران که از هر دو چشم آسیب دیده بودند ممکن است دچار ناراحتی‌های روحی شوند، اما این مصدومان روحیه‌ای بسیار قوی داشتند و حتی به دیگران انگیزه و امید می‌دادند.

رئیس بیمارستان بقیهالله(عج) خاطرنشان کرد: برای هر بیمار به‌طور متوسط سه جراحی در حوزه‌های چشم، ارتوپدی، فک و صورت و دیگر تخصص‌ها انجام شد. بسیاری از این جراحی‌ها به‌صورت همزمان و تحت یک بیهوشی صورت گرفت که موجب کاهش زمان درمان و بهبود سریع‌تر بیماران شد.

لزوم پیگیری حقوقی جنایات رژیم صهیونیستی

زهره الهیان؛ پزشک و نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، در این خصوص اظهار کرد: زمانی که مجروحان انفجار پیجرها به ایران منتقل شدند، بازدیدی از بیمارستان داشتیم و ضرورت مستندسازی این جنایات علیه لبنانی‌ها را بیش از پیش احساس کردیم.

وی افزود: در همان زمان، اساتید حقوق بین‌الملل که با ما همکاری داشتند، اعلام آمادگی کردند تا برای تک‌تک این بیماران و مجروحان پرونده تشکیل دهند و شکایتی به مجامع حقوق بشری و بین‌المللی به طرفیت از خانواده‌های این مجروحان ارائه کنند.

الهیان بر لزوم مستندسازی جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان تأکید کرد و خاطرنشان کرد: ستاد حقوق بشر آمادگی انجام این کار را دارد. به ویژه اکنون که یک مقام دیپلماتیک کشورمان نیز با این پیجرها مجروح شده است، نیاز است تا این جنایات علیه جان مردم مستندسازی و پیگیری شود.

انتهای پیام/+

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=418265

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]