معاون امور بینالملل دفتر مقام معظم رهبری در نشست روز دانشجو که با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران و جمعی از دانشجویان ایرانی مقیم مسکو برگزار شد، ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان ایرانی گفت: دانشجو موذن جامعه است و اگر دچار رخوت و خواب شود، جامعه را خواب فرا میگیرد.
به گزارش ایسنا، «آیتالله قمی» افزود: دانشجو بیشترین تماس فکری را با جهان خارج دارد و شرایط بینالمللی را بهتر از دیگران میتواند رصد کند و بر آن اثرگذار باشد، چه بسا کم نبودند دانشجویانی که نه دست پرورده تاریخ بلکه سازنده آن بودند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه با بیان اینکه روز دانشجو برای ما تداعیگر این نقش سازنده دانشجویان در تاریخ کشور است، گفت: در این روز دانشجویان نشان دادند که نه معلول تاریخ که علت آن هستند.
وی شرایط منطقه و ایران، را بسیار حساس عنوان و خاطرنشان کروپد: این شرایط هم میتواند به رشد فکری ما کمک کند و هم به ترسیم آینده کشورمان مدد رساند.
آیت الله قمی در بخش دیگری از سخنانش یا اشاره به خاطرات ژنرال هایزر، درباره علت کینه دشمنان به انقلاب اسلامی گفت: ژنرال هایزر در خاطراتش می نویسد غرب فقط از حکومت ایران ناراضی نیست بلکه از مردم ایران نیز ناراضی است.
وی با بیان اینکه برخلاف القای نادرست برخی، دشمنی آمریکا فقط بر سر مسئله فلسطین نیست، اظهار داشت: اولین قطعنامه سازمان ملل ۷۷ سال پیش از انقلاب ایران صادر شده است. انتفاضه اول نیز همان زمان شکل گرفت.
معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، افزود: تنها فرق قبل از انقلاب با امروز این است که آن زمان مردم فلسطین با سنگ در مقابل تانک مقاومت میکردند اما امروز آنها با کمک ما موشک ساختند. اگر ما هم کمک نمیکردیم اصل مسئله باقی می ماند و آنها منتظر ما نمیماندند
آیت الله قمی با اشاره به سه نظریه رایج در کشور درباره نحوه مواجه با آمریکا تصریح کرد: از زمان آغاز دشمنی آمریکا با انقلاب سه نظریه در مواجهه با آمریکا در داخل کشور وجود داشت: یک نظریه این بود که با کدخدا بسازین و خواستههای این کشور را برآورده کنیم.
وی افزود: نظریه دوم این بود که با آمریکا درگیر شویم و تا پای جان با آن بجنگیم. اما هر دو نظر مقبول مردم و نخبگان نبود. نظریه اول باعث شد که آنها در دوران پلهوی از ما حق توحش می گرفت.
معاون امور بین الملل دفتر مقام، با بیان اینکه دعوت به جنگ کلاسیک مستقیم با یک ابرقدرت کار عاقلانهای نبود، لذا هدف ما از ابتدا هدفمان کاستن از تحریمها و یا عقب انداختن آن بر اساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است.
آیت الله قمی نظریه سوم در مواجهه با هجمههای آمریکا را بازدارندگی فعال خواند و خاطرنشان کرد: دستیابی به قدرت نظامی، قدرت علمی و فناوری، اقتصاد دانش بنیان و وحدت ملی را چهار مولفه مهم بازدارندگی است.
وی تصریح کرد: همه باید دست به دست هم بدهیم تا بر محور ولی فقیه، وفاق و وحدت داشته باشیم، مقام معظم رهبری اهتمام زیادی نسبت به دانشجویان دارند و مدام تاکید می کنند که تا من نفس دارم از جریان علمی کشور حمایت میکنم.
آیت الله قمی با بیان اینکه رهبر فرزانه انقلاب امروز پرچمدار مبارزه با آپارتاید علمی است، تاکید کرد: به رغم مشکلات فراوان حرکت کشور ما رو به جلوست و دولتی نیز که آمده اسمش را وفاق نام نهاده است. امیدوارم دکتر پزشکیان بتواند این مسیر را طی کند.
انتهای پیام