0

واکنش وزارت بهداشت به ماجرای مسمومیت با ماکارونی

  • کد خبر : 419001
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر مسمومیت منجر به مرگ در اثر مصرف ماکارونی بیان کرد: خود ماکارونی مسمومیت ایجاد نمی‌کند اما شرایط نگهداری غذاها می‌تواند باعث ایجاد میکروب‌ها شود. باسیلوس سرئوس نوعی باکتری است که می‌تواند در برنج […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا رئیسی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر مسمومیت منجر به مرگ در اثر مصرف ماکارونی بیان کرد: خود ماکارونی مسمومیت ایجاد نمی‌کند اما شرایط نگهداری غذاها می‌تواند باعث ایجاد میکروب‌ها شود. باسیلوس سرئوس نوعی باکتری است که می‌تواند در برنج و ماکارونی رشد کند و برخی از این گونه‌های باکتری می‌توانند با ترشح سمی باعث مرگ شوند البته درباره این مسمومیت با ماکارونی، نمی‌توان فعلا قطعی گفت که عامل چه بوده است. 

وی افزود: سازمان پزشکی قانونی تیم‌هایی دارد که این موضوع را دارند بررسی می‌کنند. وزارت بهداشت وظیفه دارد توسط سازمان غذا و دارو بر تولید محصولات غذایی نظارت کند. معاونت بهداشت نیز در زمینه عرضه مواد غذایی در رستوران‌ها وظیفه دارد و وظیفه وزارت بهداشت این است که گزارش مربوط به این موارد ذکر شده را به مراجع قضایی ارسال ‌کند. اگر مسمومیت ناشناخته باشد به پزشکی قانونی ارجاع می‌شود. ممکن است در برخی مراسم‌ها و اماکنی مانند خوابگاه‌ها گاها مسمومیت‌های وسیعی رخ دهد و در این موارد وزارت بهداشت عوامل مختلف را موردبررسی قرار می‌دهد.

 

انتهای پیام/

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=419001

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]