به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که سانسور نظامی شدید اجازه انتشار آمار دقیق تلفات صهیونیستها در جنگ را نمیدهد، ارتش اسرائیل در آمار جدیدی که به این منظور ارائه کرده، گزارش داد از ابتدای جنگ تاکنون ۸۹۱ نظامی اسرائیلی کشته و ۵۵۶۹ نظامی دیگر زخمی شدهاند.
طبق گزارش ارتش رژیم صهیونیستی، در سال ۲۰۲۳ تعداد نظامیان کشته شده ارتش اسرائیل ۵۵۸ نفر بود و ۳۶۳ نفر هم در سال ۲۰۲۴ کشته شدند. ۳۲۹ افسر و نظامی اسرائیلی هم در هفت اکتبر ۲۰۲۳ کشته شدند.
بر اساس این گزارش، ۳۹۰ افسر و نظامی اسرائیلی از زمان آغاز عملیات زمینی در داخل نوار غزه کشته شدهاند. ۵۰ افسر و نظامی در عملیات زمینی در داخل لبنان کشته شدند. تعداد کشته شدگان از میان افسران و نظامیان ارتش اسرائیل در حملات موشکی به شهرکهای شمالی اسرائیل (فلسطین اشغالی) ۲۷ نفر بوده است.
ارتش رژیم اشغالگر گزارش داد که ۱۱ افسر و نظامی اسرائیلی هم در این مدت در کرانه باختری کشته شدهاند و ۸۴ افسر و نظامی هم در حوادث متفرقه کشته شدند.
همانطور که اشاره کردیم رسانههای عبری بارها فاش کردهاند که ارتش اسرائیل آمار دقیق تلفات را ارائه نمیدهد و میان آمار ارتش با بیمارستانها تناقض زیادی وجود دارد.
تعمیق بحران خودکشی در ارتش اسرائیل
از سوی دیگر، رسانههای عبری گزارش دادند که از زمان آغاز جنگ غزه ۲۸ نظامی اسرائیلی خودکشی کردهاند که ۱۶ نفر از آنها در نیروهای ذخیره بودند و این بیشترین آمار خودکشی در ارتش اسرائیل طی ۱۳ سال گذشته است.
همچنین روزنامه یدیعوت آحارانوت گزارش داد: تعداد نظامیان اسرائیلی که در نتیجه جنگ طولانی در نوار غزه و لبنان، از مشکلات روانی رنج میبرند، به شکل قابل توجهی افزایش یافته است و طی ماههای اخیر ۶ نظامی ارتش خودکشی کردند.
این رسانه عبری تاکید کرد: البته آمار واقعی نظامیانی که دست به خودکشی زدهاند، بسیار بیشتر از شش نفر است و ارتش، طبق معمول آمار دقیق آنها را ارائه نمیدهد.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم در گزارش مفصلی اعلام کرد، ارتش اسرائیل با بحران بیسابقهای در زمینه سلامت روانی نظامیان اسرائیلی مواجه شده است.
«تامار» مادر یکی از نیروهای کماندویی ارتش رژیم صهیونیستی در این راستا گفت: مدت زمان درمان که ارتش به فرزندان ما اختصاص میدهد کوتاه است و بنابراین به نتیجه نمیرسد، واقعاً چطور میتوان روح و روان یک انسان را در یک روز درمان کرد؟!! ارتش از فرزندان ما سوءاستفاده میکند، حتی ماشین هم بعد از مدتی خسته و فرسوده میشود، پس تکلیف فرزندان ۲۰ساله ما چیست؟
وی اضافه کرد: ما در برابر یک نسل کامل از فرزندان خود قرار داریم که هرگز بهبود نمییابند، از همه مهمتر در گذشته اگر یک افسر بهداشت روان تشخیص میداد که یکی از نیروها بهدلیل مشکلات روحی و روانی قدرت ادامه جنگ را ندارد، به او یک دوره استراحت میداد؛ اما بهدلیل کمبود نیروی انسانی امروز چنین چیزی ممکن نیست و نیروها مجبورند در هر شرایطی به جنگ ادامه دهند.
انتهای پیام/