2

در این روستا دیگر کسی مستضعف نیست!

  • کد خبر : 423094
  • ۱۴ دی ۱۴۰۳ - ۸:۳۵

به گزارش خبرنگار مهر، همت‌های کوچک اما دست‌جمعی معمولاً برکت زیادی دارد و منجر به رخدادهای بزرگ می‌شود. وقتی عده‌ای با عزم و اراده جدی دست به دست هم دهند می‌توانند مشکلات بسیاری را حل کنند و این می‌تواند مهمترین مؤثرترین عامل رفع محرومیت باشد. اینکه منتظر بمانیم کسی بیاید و دردی دوا کند بیهوده […]

به گزارش خبرنگار مهر، همت‌های کوچک اما دست‌جمعی معمولاً برکت زیادی دارد و منجر به رخدادهای بزرگ می‌شود. وقتی عده‌ای با عزم و اراده جدی دست به دست هم دهند می‌توانند مشکلات بسیاری را حل کنند و این می‌تواند مهمترین مؤثرترین عامل رفع محرومیت باشد. اینکه منتظر بمانیم کسی بیاید و دردی دوا کند بیهوده است. مردم مهم‌ترین عنصر رشد و رفع محرومیت هستند.

سیده مریم امیرآبادی مدیر عامل تعاونی زنان روستای امیرآباد شهرستان بیرجند در استان خراسان جنوبی و مسؤول صندوق قرض الحسنه است. او فعالیت در این حوزه را از حدود دوازده سال قبل در منزل آغاز کرده و پس از مدتی کارگاهی کوچک راه انداخت و کم کم عده‌ای به او پیوستند.

حالا پنج سال است که در قالب مجموعه‌ای به نام تولیدی پوشاک ثمین فعالیت می‌کند. علاوه بر بانوانی که در این مجموعه فعالیت دارند برخی امور هم توسط زنان داخل منزل انجام می‌شود.

پارچه‌ها را بچه‌های مؤسسه برش داده و به افرادی که در خانه کار دوخت انجام می‌دهند می‌سپارند. بانوان شهرستان‌های اطراف مانند طبس، تخته جان، منطقه مهر شهر و روستای گوشه را هم آموزش داده‌اند و حالا این بانوان خودشان اقدام به راه‌اندازی کارگاه کرده‌ اند و تحت حمایت این صندوق فعالیت‌های‌شان را ادامه می‌دهند.

در کارگاه پوشاک خانم امیرآبادی حدود ۱۰ نفر فعالیت می‌کنند، ۲۰ نفر هم در خانه و دو کارگاه با بیست نیرو هم همکار آنها هستند. بیشتر نیروهای این کارگاه‌ها زنان سرپرست خانوارند و برخی از دانش آموزان دختر که در هنرستان از رشته خیاطی فارغ التحصیل شده‌اند نیز جذب این فعالیت‌ها شده‌اند.

از سال ۱۳۹۷ به همت خواهران پایگاه بسیج، شرکتی تعاونی با نام زنان روستایی تأسیس کردند و تولیدات دیگری را هم در نظر گرفتند. هر کدام از بانوان در منزل کاری انجام می‌دادند. از شیرینی‌پزی گرفته تا تهیه ترشی و غیره. از این رو تصمیم گرفتند این فعالیت‌ها را در قالب شرکت تعاونی منسجم کنند. در حال حاضر صنایع دستی گلیم، جاجیم، حوله‌بافی و غیره هم به محصولات آن‌ها اضافه شده است.

آنان با برگزاری نمایشگاه‌ها و حضور در برنامه‌های ملی و معرفی به فروشگاه‌ها توانستند فروش محصولات خود را افزایش دهند. هم‌زمان با راه اندازی تعاونی صندوق قرض الحسنه‌ای هم توسط بانوان تأسیس شد. خانم‌ها مبالغی را در این صندوق سپرده گذاری می‌کنند و مؤسسه این مبالغ را به صورت وام پنج میلیون تومانی در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد که برای خرید مواد اولیه یا وسایلی مانند چرخ خیاطی از آن استفاده می‌کنند. این صندوق تاکنون به پانزده نفر وام داده است.

اعضای مؤسسه همچنین یک گروه جهادی به نام کوثر امیرآباد تشکیل داده‌اند. اوایل فقط بسته‌های معیشتی توزیع می‌کردند اما حالا این افراد آموزش دیده و به اشتغال پایدار رسیده‌اند و دیگر مستضعف محسوب نمی‌شوند.

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=423094

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]