0

هشدار پزشکان بدون مرز از مرگ سودانی‌ها در اثر گرسنگی

  • کد خبر : 429060
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، با تدوام نبرد و از بین رفتن بیشتر زیرساخت‌های اقتصادی، کشاورزی، بهداشتی و عمرانی در سودان  هم اکنون ۲۴ میلیون و ۶۰۰ هزار شهروند این کشور با ناامنی شدید غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند به گونه‌ای که ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در وضعیت اضطراری یا قحطی […]

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، با تدوام نبرد و از بین رفتن بیشتر زیرساخت‌های اقتصادی، کشاورزی، بهداشتی و عمرانی در سودان  هم اکنون ۲۴ میلیون و ۶۰۰ هزار شهروند این کشور با ناامنی شدید غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند به گونه‌ای که ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در وضعیت اضطراری یا قحطی به سرمی‌برند و این نگرانی وجود دارد با فرا رسیدن فصل خشک ( می ۲۰۲۵ ) به تعداد این  افراد افزوده شود.

سازمان پزشکان بدون مرز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: سازمان ملل،  تشکلات فعال در زمینه کمک‌های بشردوستانه و دو طرف درگیری ( ارتش و نیروهای واکنش سریع) در سودان برای جلوگیری از مرگ و میر ناشی از سوء تغذیه در این کشور بایستی هرچه سریع تر اقدام کنند چراکه  انتظار می‌رود فاجعه کنونی طی سال جاری میلادی وخیم‌تر شود.

این سازمان  بین‌المللی با تاکید بر ضرورت ایجاد یک پیمایش گسترده برای پاسخ به این درخواست بشردوستانه تصریح کرد: کمک‌های مالی به منظور تامین سبد غذایی و کالاهای مورد نیاز مردم سودان بایستی افزایش یابد و گذرگاه‌های امن برای رساندن این کالاها به شهروندان ایجاد شود و ضروریست پیش از فرا رسیدن فصل باران‌های موسمی ( مرداد و شهریور) کالاهای مورد نیاز غیرنظامیان سودانی در انبارها ذخیره شود.

به نوشته روزنامه سودان تریبون، سازمان پزشکان بدون مرز اقدامات اداری طرف‌های درگیر در سودان را مانعی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان خواند و اعلام کرد: کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه در چاد منتظر دریافت مجوز از سوی نیروهای واکنش سریع هستند تا محموله خود را در بین نیازمندان سودانی توزیع کنند.

در بیانیه این سازمان آمده است: به دلیل عدم صدور ویزا برای پزشکان بدون مرز توزیع مواد غذایی در دارفور جنوبی به تعوین افتاده‌ است.

سازمان پزشکان بدون مرز از آذرماه گذشته برنامه‌ای با هدف توزیع غذا بین ۳۰ هزار  نیازمند  در مناطق دارفور جنوبی شروع کرده است.

این سازمان با اشاره به تداوم محاصره شهر فاشر (مرکز ایالت دارفور شمالی) از سوی نیروهای واکنش سریع تاکید کرد: این محاصره سبب گرسنگی ساکنان این شهر و محرومیت آنان از دسترسی به ملزومات ضروری زندگی شده است.

پزشکان بدون مرز به غربالگری ۹ هزار و ۵۰۰ کودک زیر ۵ سال در محله «طویله» واقع در ایالت دارفور شمالی اشاره و اعلام کرد: در این غربالگری ۳۵٫۵ درصد کودکان دچار سوء تغذیه حاد هستند و ۷ درصد آنان از سوء تغذیه حاد شدید رنج می‌برند.

این سازمان با بیان اینکه سوء تغذیه حاد شدید کودکان سودانی به دارفور محدود نمی‌شود، تصریح کرد: ۷٫۱ در صد کودکان ام درمان ( سومین شهر در ایالت خارطوم ) از سوء تغذیه حاد شدید رنج می‌برند.

انتهای پیام/

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=429060

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]