1

هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۱۱/۱۶؛ بارش گسترده برف و باران در کشور

  • کد خبر : 429162
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۴:۱۰

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد از امروز سه‌شنبه ۱۶ بهمن تا بعدازظهر چهارشنبه ۱۷ بهمن در بیشتر مناطق کشور جو پایدار و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. از بعدازظهر چهارشنبه بارش برف و باران در […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد از امروز سه‌شنبه ۱۶ بهمن تا بعدازظهر چهارشنبه ۱۷ بهمن در بیشتر مناطق کشور جو پایدار و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

از بعدازظهر چهارشنبه بارش برف و باران در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران و برخی نقاط زنجان، کردستان و در اواخر وقت در ارتفاعات قزوین البرز و تهران شروع می‌شود.

روز پنجشنبه گستره بارش برف و باران استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، زاگرس مرکزی و شمالی و بخش‌هایی از مرکز را فرا می‌گیرد.

جمعه علاوه بر این مناطق در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و جنوب کشور و شنبه هفته آینده در شمال غرب، غرب استان‌های ساحلی دریای خزر، شمال شرق، ارتفاعات و دامنه‌های امتداد رشته‌کوه البرز و برخی مناطق جنوب و جنوب شرق بارش روی می‌دهد.

با توجه به وزش باد، بارش برف در مناطق کوهستانی و برف‌گیر شمال غرب، البرز مرکزی و غربی و همچنین زاگرس مرکزی با کولاک همراه خواهد بود، همچنین پنجشنبه و جمعه احتمال ریزش بهمن در ارتفاعات البرز مرکزی وجود دارد.

چهارشنبه در جنوب غرب، پنجشنبه در جنوب غرب،‌ غرب، شرق، بخش‌هایی از جنوب شرق و جمعه در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید با پتانسیل خیزش گردوخاک پیش‌بینی شده است.

همچنین از بعدازظهر جمعه تا اوایل شنبه آینده در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز و از بعدازظهر جمعه تا بعدازظهر شنبه هفته آینده در مناطقی از شرق و شمال شرق وزش باد شدید همراه با کاهش قابل ملاحظه دما (سوز باد) پیش‌بینی می‌شود.

دمای هوا از پنجشنبه تا شنبه در شمال غرب و غرب بین ۵ تا ۸ درجه و در استانهای ساحلی دریای خزر بین ۷ تا ۱۰ درجه جمعه و شنبه در دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز بین ۴ تا ۷ درجه و شنبه در نوار شرقی کشور بین ۶ تا ۱۰ کاهش می‌یابد. دریای خزر از بعدازظهر پنجشنبه تا شنبه به‌ویژه جمعه و شمال خلیج فارس از چهارشنبه تا اوایل جمعه مواج است.

انتهای پیام/+

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=429162

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]