به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، نشریه صهیونیستی «جروزالم پست» در گزارشی با استناد به گزارش منتشرشده از سوی مرکز تحقیقات کنست و دفتر مرکزی آمار رژیم صهیونیستی از کاهش چشمگیر و معنادار آمار ساکنین سرزمین های اشغالی در سال ۲۰۲۴ پرده برداشت و افزود رشد جمعیت با افولی فاحش از ۶٫۱ درصد در سال ۲۰۲۳ به ۱٫۱ درصد در سال ۲۰۲۴ رسیده است.
گزارش کنست رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که در نتیجه آنچه «وضعیت پیچیده امنیتی حاکم بر اسرائیل» عنوان شده است تنها در سال ۲۰۲۴ از مجموع ۸۲ هزار و ۷۰۰ صهیونیست که سرزمینهای اشغالی را ترک کردهاند، تنها ۲۳ هزار و ۸۰۰ نفر بار دیگر به اراضی اشغالی بازگشته اند. این بدان معناست که عدم بازگشت شهرک نشینان صهیونیست به اراضی اشغالی در سال ۲۰۲۴ در قیاس با سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است.
این گزارش می افزاید تعداد مهاجرتها به خارج از اسرائیل برای نخستین بار از سال ۲۰۲۲ بدین سو سیر صعودی به خود گرفته است، به نحوی که در حدفاصل سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۱ به طور متوسط سالانه حدود ۳۶ هزار نفر از فلسطین اشغالی به سایر کشورها مهاجرت میکردند، اما این عدد در سال ۲۰۲۴ به ۵۵ هزار و ۳۰۰ نفر رسیده است که نشانه رشدی ۴۶ درصدی در قیاس با سال ۲۰۲۳ است.
گزارش مرکز تحقیقات کنست نشان می دهد که دست کم ۵۰ درصد از افرادی که در سال ۲۰۲۴ به خارج از اراضی اشغالی مهاجرت کرده اند در خارج از فلسطین متولد شده اند و در این بین ۱۵ درصد از افرادی که در سال ۲۰۲۴ اسرائیل را ترک کردهاند کسانی بوده اند که در حدفاصل سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ به فلسطین اشغالی مهاجرت کرده بودند اما به دلیل بحران امنیتی حاکم بر این رژیم تصمیم گرفتند تا به سرعت و برای همیشه اراضی اشغالی را ترک کنند.
در حالی که در سال ۲۰۲۳، ۴۷ هزار نفر برای نخستین بار به سرزمینهای اشغالی مهاجرت کرده بودند این رقم با کاهشی ۳۱ درصدی به ۳۲ هزار ۲۸۱ مهاجر در سال ۲۰۲۴ رسیده است. آمارها همچنین از کاهش تعداد مهاجرین جدید به فلسطین اشغالی حکایت دارد و این رقم در سال ۲۰۲۴ در قیاس با سال ۲۰۲۳ کاهشی ۱۵ هزار نفری را نشان می دهد.
نتایج فاجعهبار گزارش مرکز تحقیقات و مرکز آمار رژیم صهیونیستی با واکنش منفی بسیاری از نمایندگان کنست اسرائیل روبرو شده است، به نحوی که «عودد فورر»، نماینده کنست در نشست اخیر کمیسیون مهاجرت و دیاسپورای کنست اظهار داشت: به رغم موج یهودستیزی در کلیه نقاط جهان، جنگ اسرائیل و حماس سبب کاهش علاقمندی برای سفر به اسرائیل شده است.
وی در ادامه افزود: با وجود سرمایه گذاریها و نمایشگاههایی که در جهان به منظور تشویق شهروندان کشورهای غربی برای مهاجرت به اسرائیل برگزار میشود، آمارها نشان میدهد که تعداد مهاجرین از کشورهای غربی به فلسطین اشغالی به شدت از میزان مورد انتظار در ارزیابیها کمتر بوده است.
همزمان گزارش اخیر «سازمان توسعه و همکاری اقتصادی» نشان میدهد رژیم صهیونیستی در قیاس با ۳۵ کشور دیگر عضو این سازمان از کمترین جذابیت برای انتخاب به عنوان مقصد سفر چهرههای برجسته علمی و صاحبان سرمایه برخوردار است.
انتهای پیام/