0

۴۵۰۰ نفر از مردم غزه دچار نقص عضو شده‌اند

  • کد خبر : 431590
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۹:۰۳

به گزارش خبرنگار مهر، اولین کنفرانس بین المللی معلولیت و توانبخشی جسمی در نهضت صلیب سرخ و هلال‌احمر با هدف گرد هم آوردن متخصصان و مدیران بیش از ١٨ کشور از سراسر جهان برای تبادل دانش و تجربیات خود با حضور پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر کشور، سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس […]

به گزارش خبرنگار مهر، اولین کنفرانس بین المللی معلولیت و توانبخشی جسمی در نهضت صلیب سرخ و هلال‌احمر با هدف گرد هم آوردن متخصصان و مدیران بیش از ١٨ کشور از سراسر جهان برای تبادل دانش و تجربیات خود با حضور پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر کشور، سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و ناصری نماینده معاون وزیر امور خارجه صبح امروز برگزار شد.

اوحدی بیان کرد: آمار بهداشت جهانی از معلولان آمار نگران کننده ای است، حدود یک میلیارد جمعیت معلول دنیا یعنی حدود ١۵ درصد از کل جمعیت دنیا و این یعنی برطرف کردن دغدغه این افراد، فلسفه این همایش نیز در همین زمینه است.

وی افزود: آمار ما در جمهوری اسلامی نیز چنین آماری است، حدود ٩ درصد از جمعیت کشورمان را جمعیت معلولان تشکیل می‌دهد. راهکارهای علمی برای ایجاد بستر ورود این افراد به اجتماع باید در اینجا تصمیم‌گیری شود.

اوحدی ادامه داد: متأسفانه در جنگ غزه بیش از ۴ هزار و ۵٠٠ نفر دچار نقض عضو و هر روز ١٠ کودک در جنگ غزه دچار نقض عضو شده‌اند، کشوری که هیچ امکاناتی ندارد. کودکانی که بدون بیهوشی دست و پاهایشان قطع شد. بالاترین آمار نقص عضو متعلق به غزه است.

وی درباره جامعه آماری افراد دارای نقص عضو در دوران جنگ غزه گفت: آمار و ارقام بیانگر این است زنان و کودکان ۳۰ درصد افراد نقص عضو را تشکیل می‌دهند. جمعیت ۳۰ درصدی زنان و کودکان دارای نقص عضو یک آمار نگران‌کننده است و این در حالی است که این افراد هیچ نقشی در بروز جنگ نداشتند. بالاترین آمار نقص عضو نسبت به جمعیت برای غزه است. این در حالی است که در دنیا از حقوق بشر سخن می‌گویند.

رئیس بنیاد شهید اظهار کرد: سازمان بهزیستی و جمعیت هلال احمر و مجموعه بنیاد شهید خدمات به معلولان ارائه می‌دهند. حدود ٧٠٠هزار نفر در بنیاد شهید به عنوان جانبازان عضویت دارند و زیر نظر هستند. امروز در بنیاد شهید برای ارائه خدمات به این جانبازان تلاش می‌شود.

اوحدی گفت: در کشورمان ١٧ نفر زن معلول جانباز در کشور داریم که ٣ نفر از این عزیزان مدرک تحصیلی درجه پزشکی دارند و این نشان از این است که معلولیت مانع پیشرفت نیست.

وی ادامه داد: امروز ادعا می‌شود که هوش مصنوعی می‌تواند در پروژه‌های علمی- درمانی کمک به سزایی داشته باشد. حتماً این تبادل تجربیات در حوزه فناوری می‌تواند برای توسعه خدمات به این عزیزان فراهم کند. حتماً می‌توانیم همکاری در حوزه آموزشی داشته باشیم کنفرانس امروز زمینه مساعدی برای این موضوع است. این کنفرانس می‌تواند تحولی در آگاهی سازی عمومی داشته باشد.

وی با اشاره به دستاوردهای کاروان پارالمپیک کشور در مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۴ فرانسه گفت: ۶۵ نفر، اعضای کاروان پارالمپیک کشور را تشکیل می‌دادند که این تعداد توانستند ۲۵ مدال به دست بیاورند. با توجه به دستاوردهای افراد دارای معلولیت می‌بایست به این نکته اشاره کرد که شرایط بازگشت این افراد در تمام حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، علمی، فرهنگی و موارد دیگر می‌بایست فراهم شود.

اوحدی همچنین با بیان اینکه معلولیت و توانبخشی از چالش‌های مهم است، افزود: چالش معلولیت و توانبخشی در سازمان ملل و مجموعه‌های بین‌المللی طی سال‌های گذشته و به ویژه دهه‌های اخیر مطرح شده است. به طور قطع، تمام انسان‌ها باید از حقوق مساوی برخوردار باشند.

اوحدی با اشاره به برگزاری «اولین کنفرانس بین‌المللی معلولیت و توان‌بخشی جسمی در نهضت صلیب‌سرخ و هلال‌احمر» گفت: امیدواریم که با پیگیری‌های رئیس جمعیت هلال احمر ایران، دبیرخانه دائمی این کنگره در تهران دایر شود. این همایش می‌تواند زمینه‌ساز استفاده از تجربیات یکدیگر در حوزه فناوری‌های نوین باشد. این طور ادعا می‌شود که هوش مصنوعی می‌تواند در زمینه درمان افراد دارای معلولیت و افراد دچار ضایعات نخاعی اثرگذار باشد. این روزها، چاپگرهای زیستی در زمینه تولید نقش دارند. به طور قطع، انتقال تجربه در زمینه فناوری‌های نوین می‌تواند به ارائه خدمات برای افراد دارای معلولیت منجر شود. همچنین می‌بایست انتقال تجربه در حوزه پژوهش و آموزش را در کانون توجه قرار دهیم.

وی گفت: سه رویکرد در خصوص افراد دارای معلولیت وجود دارد. این رویکردها «رادیکال و سختگیرانه»، «ترحمی» و «آگاهی‌سازی در زمینه معلولیت» است.

اوحدی با بیان اینکه افراد بسیاری در حوادث ترافیکی دچار نقص عضو می‌شوند، گفت: سازمان هلال‌احمر با برگزاری پویش «نه به تصادفات» در سال گذشته توانست سبب کاهش حوادث ترافیکی شود. به طور قطع، برگزاری کمپین‌ها و پویش‌های بین‌المللی می‌تواند در پیشگیری از حوادث نقش داشته باشد.

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=431590

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]