افق نیوز؛
به گزارش خبرگزاری تسنیم، آنتونیو رودیگر که در حدود دو هفته پیش در جریان شکست یک بر صفر رئال مادرید مقابل اسپانیول در هفته بیستودوم لالیگای اسپانیا از ناحیه عضله دو سر ران پای راست دچار مصدومیت شد، به نظر میرسد برای بازی خانگی فردا شب (چهارشنبه) با منچسترسیتی در دور برگشت پلیآف راهیابی به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در اختیار کارلو آنچلوتی خواهد بود.
شبکه رادیو «کوپه» اسپانیا خبر داد؛ رودیگر آماده است تا در بازی فردا مقابل منسیتی از ترکیب اصلی رئال مادرید بازی را آغاز کند. این مدافع آلمانی روز گذشته (دوشنبه) به تمرینات گروهی کهکشانیها بازگشت و به همراه همتیمیهایش تمرین کرد.
دیوید آلابا هم که حدود دو هفته پیش از ناحیه عضله نزدیککننده پای چپ دچار آسیبدیدگی شده بود، روز گذشته در تمرینات گروهی رئال مادرید شرکت کرد. انتظار میرود این مدافع اتریشی در بازی فردا در لیست تیم رئال مادرید حضور داشته باشد و در صورت نیاز توسط آنچلوتی مورد استفاده هم قرار بگیرد.
رئال مادرید که در بازی رفت با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی رسیده، از ساعت ۲۳:۳۰ فردا (چهارشنبه – به وقت تهران) در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به مصاف منچسترسیتی خواهد رفت.
انتهای پیام/