به گزارش ایرنا، میودراگ بوژوویچ سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان به دلیل دریافت نکردن مطالبات خود، قراردادش را با این باشگاه بصورت یکطرفه فسخ کرد.
این سرمربی اهل مونتهنگرو تابستان امسال هدایت استقلال خوزستان را بر عهده گرفت و کارنامه موفقی نیز در فوتبال شرق اروپا داشت. او با تیمهایی نظیر روستوف در روسیه، ستاره سرخ بلگراد در صربستان و بوراک در لیگ دسته دوم صربستان به قهرمانی رسیده بود.
بعد از جدایی بوژوویچ هیات مدیره این باشگاه اعلام کرد که امیر خلیفه اصل به عنوان سرمربی موقت هدایت این تیم را بر عهده خواهد داشت. او به همراه حسین کعبی دو عضو ایرانی کادرفنی میودراگ بوژوویچ بودند.
حالا با پیگیری خبرنگار ایرنا مشخص شد که این باشگاه قصد دارد شنبه جلسهای برگزار کند تا در رابطه با نیمکت این تیم تصمیم نهایی را اتخاد کند. شنیده میشود در صورت اینکه آبیپهاش خوزستان بتوانند در این هفته به برتری دست پیدا کنند خلیفه اصل تا انتها فصل هدایت این تیم را بر عهده میگیرد.
تیم فوتبال استقلال خوزستان در حال حاضر با ۲۳ امتیاز در رتبه یازدهم جدول لیگ برتر قرار دارد و پنجشنبه(۹ اسفند) در چارچوب هفته ۲۱ نیز میزبان ملوان بندرانزلی است.