0

آزار شیطانی دختر جوان توسط مرد "تتو آرتیست"

  • کد خبر : 434235
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با مراجعه مردی به یکی از کلانتری‌های جنوب تهران و طرح شکایتی مبنی بر مفقود شدن دختر ۲۰ساله‌اش، موضوع به‌طور ویژه در دستور کار کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی تهران قرار گرفت. به‌گفته این پدر، دخترش صبح از خانه خارج شده اما تا پایان روز به منزل بازنگشته است و […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با مراجعه مردی به یکی از کلانتری‌های جنوب تهران و طرح شکایتی مبنی بر مفقود شدن دختر ۲۰ساله‌اش، موضوع به‌طور ویژه در دستور کار کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

به‌گفته این پدر، دخترش صبح از خانه خارج شده اما تا پایان روز به منزل بازنگشته است و هرگونه تلاش برای تماس با او بی‌نتیجه مانده است.

وی در اظهاراتش گفت: دخترم هیچ‌وقت بدون اطلاع، خارج از خانه نمی‌ماند؛ تمام مسیرهای احتمالی را جست‌وجو کردیم، از دوستان و همکلاسی‌هایش سراغ گرفتیم اما کسی خبری از او نداشت، نگران بودیم که اتفاقی برایش افتاده باشد، به همین خاطر به پلیس مراجعه کردم.

با ثبت این شکایت، تحقیقات تخصصی آغاز شد و بررسی‌های اولیه نشان داد که فقدانی با فردی دارای خالکوبی آدیداس روی دست و گردن در ارتباط بوده است!

کارآگاهان در ادامه، با اقدامات اطلاعاتی، به شماره‌ای ناشناس رسیدند که بیشترین ارتباط را با این دختر مفقودی داشته است؛ بررسی‌های فنی نشان داد که پیش از خاموش شدن گوشی فقدانی، این شماره در محدوده میدان شوش فعال بوده است و پس از آن، هر دو گوشی از دسترس خارج شده‌اند.

تحقیقات پلیسی نشان داد که این شماره متعلق به فردی است که همراه مادرش، نوجوانان را با وعده تتو و خالکوبی فریب داده و در منزل خود مخفی می‌کرده است.

در ادامه، مأموران با رصد محل‌های تردد این فرد، مخفیگاهش را شناسایی کرده و در یک عملیات ضربتی، او و مادرش را دستگیر کردند. در بازجویی‌های اولیه، متهم اعتراف کرد که دختر نوجوان را از مقابل دانشگاه سوار خودروی خود کرده و به منزل برده است.

در ادامه تحقیقات، پلیس با بررسی تراکنش‌های بانکی فقدانی متوجه شد که از کارت او پس از ناپدید شدن، در یک جایگاه سوخت در اطراف شهرستان بوشهر برای خرید بنزین استفاده شده است.

بازبینی دوربین‌های مداربسته این جایگاه، سرنخ تازه‌ای به مأموران داد و در نهایت خودرویی را که از این کارت استفاده کرده بود، شناسایی کردند و محل نگهداری فقدانی کشف شد.

دختر نوجوان پس از پیدا شدن، در تحقیقات گفت که پس از آشنایی با فردی، به‌بهانه تفریح به‌همراه دو نفر دیگر به شهرستان بوشهر رفته اما در آنجا زندانی و مورد آزار قرار گرفته است.

با کشف این پرونده و دستگیری متهمان، موضوع برای ادامه رسیدگی‌های قانونی به دادسرای مربوطه ارجاع شد.

انتهای پیام/+

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=434235

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]