3

ضرورت حمایت و همکاری بیش از پیش در امور پناهندگان

  • کد خبر : 439996
  • ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۹:۲۶

به گزارش خبرگزاری مهر، نشستی با حضور نادر یاراحمدی، رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی، و خانم تاکاشیما، رئیس دفتر نمایندگی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران، برگزار شد که این نشست با هدف هم‌اندیشی و تبادل نظر درباره بازگشت مهاجرین و اجرای طرح‌های اقتصادی دوطرفه به منظور […]

به گزارش خبرگزاری مهر، نشستی با حضور نادر یاراحمدی، رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی، و خانم تاکاشیما، رئیس دفتر نمایندگی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران، برگزار شد که این نشست با هدف هم‌اندیشی و تبادل نظر درباره بازگشت مهاجرین و اجرای طرح‌های اقتصادی دوطرفه به منظور کمک به فرایند میزبانی جمهوری اسلامی ایران از پناهندگان افغانستانی برگزار شد.

معرفی معاون جدید و ابراز امیدواری برای همکاری

در ابتدای نشست، خانم تاکاشیما ضمن تبریک سال نو، آقای بتون آرانا، معاون جدید دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ایران، را به میزبانان معرفی کرد.
وی از حضور در ایران و آشنایی با فرهنگ ایرانیان ابراز خوشحالی کرده و برای همکاری‌های مؤثر در آینده ابراز امیدواری کردند.

یار احمدی نیز ضمن تشکر از خانم تاکاشیما، از زحمات ایشان با وجود محدودیت‌های فراوان قدردانی کرد و برای ایشان و آقای آرانا آرزوی موفقیت نمود.

وی همچنین از حمایت و توجه کمیساریای عالی سازمان ملل به شرایط قانونی خاص جمهوری اسلامی ایران برای میزبانی از اتباع و پناهندگان قدردانی کرد.

لزوم همکاری با بخش خصوصی و اجرای طرح‌های اقتصاد ی

خانم تاکاشیما با اشاره به فعالیت اقتصادی شرکت‌های خصوصی ایرانی در ایران و افغانستان، بر لزوم استفاده از ظرفیت این شرکت‌ها برای ایجاد اشتغال برای اتباع افغانستانی در مناطق مرزی تأکید کرد.

وی شرط اجرای این طرح را برگزاری جلسه‌ای با بخش خصوصی، حاکمیت افغانستان و مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی دانست.

حمایت جمهوری اسلامی از پناهندگان و ضرورت همکاری افغانستان

یار احمدی رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در ادامه با تأکید بر اهتمام جمهوری اسلامی به میزبانی از اتباع واجد شرایط اقامت و لزوم بازگشت پناهندگان غیرقانونی، حمایت و موافقت خود را با اجرای طرح منطقه ویژه اقتصادی اعلام کرد.

وی افزود که عزم جدی حکومت سرپرست افغانستان برای این امر ضروری است و مسئولین جمهوری اسلامی نمی‌توانند بیشتر از مسئولین افغانستان برای اتباع این کشور نگران باشند.

شفاف‌سازی قوانین و اطلاع‌رسانی به پناهندگان

یار احمدی همچنین اعلام کرد: مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی تمامی قوانین و اطلاعیه‌های مربوط به بازگشت، اقامت و اشتغال را به صورت شفاف از طریق پایگاه‌های اطلاع‌رسانی در دسترس عموم قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد: افزایش تعداد اتباع و مهاجرین خارجی در ایران می‌تواند به نارضایتی منجر شود و برگزاری نشست‌های تخصصی مشترک با کمیساریای عالی سازمان ملل متحد و حضور هیئت‌های تخصصی حکومت سرپرست افغانستان را به عنوان یکی از شروط لازم برای ساماندهی امور مربوط به اقامت و بازگشت پناهندگان برشمرد.

برنامه‌های آینده کمیساریای عالی سازمان ملل

در پایان این ملاقات، خانم تاکاشیما از برنامه‌های دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل برای ارائه راه‌حل‌های متعدد به منظور تعدیل و تنظیم جمعیت پناهندگان ساکن جمهوری اسلامی و رایزنی با کشور آلمان برای تسریع در فرایند صدور پاسپورت برای پناهندگان افغانستانی خبر داد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، وی تأکید کرد: دفتر نمایندگی کمیساریای عالی سازمان ملل و مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی باید برای جلوگیری از تبلیغات منفی و سوءاستفاده افراد بدخواه، از طریق همکاری مشترک، پیامی واحد به جامعه مخابره کنند.

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=439996

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]