0

از ماست‌مالی رشوه تا کشاله ران؛ کمیته انضباطی با ما شوخی دارد؟

  • کد خبر : 440770
  • ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۳

افق نیوز؛ به گزارش خبرگزاری تسنیم، طوفان شبانه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با صدور احکام بازی‌های مختلف نه‌تنها ابهامات را برطرف نکرد بلکه حرف‌وحدیث‌های زیادی را به وجود آورد. مهم‌ترین رأی انضباطی مربوط به دیدار چادرملو و تراکتور بود که بر این اساس یک امتیاز از چادرملو کسر شد. ابوالفضل حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی در […]

افق نیوز؛

به گزارش خبرگزاری تسنیم، طوفان شبانه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با صدور احکام بازی‌های مختلف نه‌تنها ابهامات را برطرف نکرد بلکه حرف‌وحدیث‌های زیادی را به وجود آورد. مهم‌ترین رأی انضباطی مربوط به دیدار چادرملو و تراکتور بود که بر این اساس یک امتیاز از چادرملو کسر شد.

ابوالفضل حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی در توجیه این موضوع گفته است که “از اختیارات قانونی استفاده شده است.”، موضوع اما دقیقاً همین‌جاست، گفته می‌شود در آرای انضباطی باید وحدت رویه وجود داشته باشد چیزی که اکنون در فدراسیون فوتبال دیده نمی‌شود. اگر این اختیارات قانونی است چرا در مسابقات گذشته از آن استفاده نشده است؟ بازی‌هایی در همین فصل برگزار شده است که اتفاقاتی به‌مراتب بدتر در آن رخ داده و حتی آسیب‌های جسمی شدیدی به تماشاگران وارد شده اما خبری از چنین حکمی نبوده است.

رئیس کمیته انضباطی باید به این پرسش پاسخ دهد؛ مگر قانون سلیقه‌ای است که هر موقع دلمان خواست به آن استناد کنیم و هرگاه دوست نداشتیم رأیی متفاوت صادر کنیم؟ یعنی اگر د‌ل‌مان خواست می‌توانیم از همین امروز شروع کنیم یا آن را به یک ماه دیگر موکول کنیم، پس در این میان تکلیف وحدت آرا چه می‌شود؟

مورد بعدی حرکت شنیع شجاع خلیل‌زاده در دیدار با چادرملو است که نه قابل گفتن است و نه قابل انتشار، مدافع تراکتور در توجیه این حرکت گفته است؛ “کشاله پایش درد می‌کرده و به همین خاطر به کادر پزشکی این موضوع را اعلام کرده است.”، جالب اینجاست که حسن‌زاده با اشاره به این دفاعیه عنوان کرده است با مسئولان ایفمارک درباره صحت این ماجرا صحبت و بعد از آن رأی را صادر خواهد کرد. رئیس کمیته انضباطی واقعاً پیش خودش چه‌فکری کرده و مخاطبان را چگونه دیده که این حرف را به زبان آورده است؟ کمیته انضباطی حتی به خودش زحمت نداده است فیلم مربوط به این حرکت را مرور کند و ببیند شجاع هنگامی که این کار را انجام می‌دهد پشت به نیمکت و رو به تماشاگران است و قاعدتاً در چنین شرایطی نمی‌توانسته است با کادر پزشکی تیمش حرف بزند.

کسی که یک دقیقه هم در فوتبال حضور داشته باشد می‌داند که این حرکت ناشایست ارتباطی به مصدومیت ندارد اما عجبا که کمیته انضباطی در درک این موضوع ساده هم دچار مشکل شده است، البته که سابقه نشان داده است حسن‌زاده یَد طولایی در چنین مواردی دارد آنجا که بعد از مصاحبه بیرانوند درباره «شیرینی دادن» به هیئت مدیره پرسپولیس گفت: “شیرینی دادن جُرم نیست؛ فرد صراحتاً باید جرمی را منتسب کند، بیرانوند صرفاً نشر اکاذیب کرده است!”.

نکته دیگر مربوط به احکام تعلیقی است که به‌وفور در فوتبال ایران صادر می‌شود، ظاهراً تأثیر آرای کمیته انضباطی آن‌قدر زیاد است که آنها تصمیم گرفته‌اند برای کم کردن دُوز اثرگذاری، آرای تعلیقی صادر کنند!

آنچه این روزها از ارکان قضایی فدراسیون چه کمیته انضباطی و چه کمیته استیناف مشاهده می‌شود چیزی جز افزایش تنش‌ها، خشونت‌ها، ناهنجاری‌ها و مشکلات نیست، آرا نه در زمان مناسب صادر می‌شوند و نه بازدارندگی لازم را دارند، این دو کمیته با آرای بد و برخورد سلیقه‌ای بر طبل بی‌اخلاقی در فوتبال ایران می‌کوبند، آیا آنها با ما شوخی دارند یا موضوع دیگری در میان است؟

انتهای پیام/+

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=440770

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]