1

آقامیری: هیچ استادی در دانشگاه شهید بهشتی بازنشسته نمی‌شود

  • کد خبر : 445833
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳

افق نیوز؛ به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمود رضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی در نخستین همایش تجلیل از مقام استادان ماندگار که در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید رئیسی و آرزوی طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری، گفت: این روزها، روز آزادی […]

افق نیوز؛

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمود رضا آقامیری رئیس دانشگاه شهید بهشتی در نخستین همایش تجلیل از مقام استادان ماندگار که در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید رئیسی و آرزوی طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری، گفت: این روزها، روز آزادی خرمشهر، بزرگداشت دزفول و مقاومت در خطه جنوب است.

رئیس دانشگاه شهیدبهشتی با تاکید بر اهمیت تکریم بزرگان علمی در اسلام گفت: هدف از این همایش، قدردانی از تلاش و زحمات اساتید، شناساندن آنها به نسل جدید و الگو قرار دادن مفاخر علمی برای دانشجویان است.

وی در ادامه تصریح کرد: شاید یکی از بزرگترین فتوحی که در جنگ تحمیلی صورت گرفته است، آزادی خرمشهر بود که با ناباوری جهانیان رو به رو شد؛ در واقع ایران توانست با دستان خالی فتح شود.

آقامیری همچنین اظهار کرد: بزرگانی در دانشگاه شهید بهشتی مانند سایر دانشگاه ها عمر و جوانی و زندگی خود را وقف کردند تا بتوانند جوانان این مرز و بوم را آموزش دهند و به تربیت و آمادگی آنها برای یک زندگی اجتماعی بپردازند که لازم است بنا بر دلایلی این چهره ها را شناسایی کرده و از آنها تجلیل به عمل آوریم تا نسل جدید مفاخر علمی را درک کند.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: اولین قدم ما در تجلیل از مفاخر علمی دانشگاه شهیدبهشتی این بود که نشان دهیم قدردان و سپاسگزار دانش و تجربه و زحمات افرادی هستیم که در علم و دانش کوشیده اند و به موفقیت های بزرگی رسیده اند.

آقامیری تاکید کرد: تاکید اسلام بر تکریم بزرگان علمی است و این مسئله از سوی پیامبر اکرم (ص) و حضرت علی (ع) و همه ائمه توصیه جدی شده است؛ بنابراین برگزاری این جلسه به‌دلایل قدردانی و سپاسگزاری از زحمات پیشکسوتان و استادان و معلمان بزرگوار است؛ چرا که همه آنها حقی بر گردن ما دارند.

وی اضافه کرد: ترویج فرهنگ احترام و ادب در دانشگاه، ایجاد انگیزه و امید در نسل جوان و ترغیب آنها به تلاش و کسب دانش با مشاهده پیشکسوتان، کاشتن بذر امید و احترام در فضای دانشگاه، ایجاد احساس تعلق و افتخار برای گذشته در پیشکسوتان و افتخار به گذشته، ایحاد ارتباط منطقی بین پیشکسوتان و استادان جوان برای بهره گیری از تجربه استادان و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از جمله عوامل تکریم مقام مفاخر علمی است.

رئیس دانشگاه شهیدبهشتی گفت: حضور پیشکسوتان علمی در دانشگاه مایه افتخار و امید است. در چند سال گذشته تعدادی از همکاران علمی شهیدبهشتی بازنشسته شدند و به علت شرایط کرونا و پسا کرونا فرصت درک حضور آنها وجود نداشته است و با وجود تلاش های بیشمار اما شاهد نقش کمرنگ آنها در محیط دانشگاه بوده ایم.‌

رئیس دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه هیچ فردی در دانشگاه ما بازنشسته نمی شود و هر کسی که بازنشسته شود اتاق، امکانات و کلاس‌هایش همچنان برقرار است، گفت: رابطه این اساتید با دانشگاه شهید بهشتی همچنان به قوت خود باقی می ماند.

آقامیری خطاب به استادان پیشکسوت تاکید کرد: درخواست می‌کنم که هفته ای حتی نیم ساعت هم که شده فرصت بگذارید و به دانشگاه بیایید تا بتوانیم شرایط حضور شما را در محیط دانشگاه درک کنیم.

رئیس دانشگاه شهیدبهشتی گفت: تعداد استادان پیشکسوت دانشگاه چند برابر تعدادی استادانی است که در مراسم بزرگداشت امروز دعوت شده‌اند و همه در فهرست ما قرار دارند؛ اما به علت زمان محدود در دو تا سه جلسه از آنها تقدیر خواهیم کرد؛ بنابراین ما این بزرگان را انتخاب نکردیم و اولویت بندی کردیم. شاید برخی ها این سوال برایشان پیش بیاید که چرا همه در لیست نیستند، اما باید گفت همه هستند ولی با اولویت بندی‌ که در مراحل بعد در خدمتشان خواهیم بود.

آقامیری گفت: متاسفانه تعدادی از استادان در جمع ما حضور ندارند و این غفلت را به خود نمی بخشیم که چرا نتوانستیم در زمان حیاتشان از آنها تقدیر کنیم. با تعداد زیادی از استادان تماس گرفتیم؛ اما موفق به صحبت با آنها نشدیم؛ چرا که در کشور ایران حضور نداشتند، به همین علت در اولین فرصت از آنها تقدیر خواهیم کرد. این موضوع وظیفه اولیه دانشکده است و هیچ فردی در دانشگاه ما بازنشسته نمی شود و هر کسی که بازنشسته شود، اتاق و امکانات و کلاس هایش همچنان برقرار است و رابطه با دانشگاه برایش همچنان به قوت خود باقی است؛ حتی برای همکاران غیر هیات علمی.

آقامیری ادامه داد: دانشگاه محیطی برای تربیت نسل آینده است، خودمان را مقصر می دانیم که چرا دیر اقدام کردیم؛ اما، خودمان را برای تمرکز روی این مسئله آماده کرده ایم.

انتهای پیام/

source
تمام

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=445833

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]