2

کلاف سردرگم مدیریت باشگاه مس رفسنجان؛ آیا مومنی ماندگار است؟

  • کد خبر : 446160
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۹:۵۸

به گزارش ایرنا، فصل اخیر رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران برای تیم فوتبال مس رفسنجان پرالتهاب و پرتنش پیش رفت و در نهایت هم کار به جایی رسید که این تیم در هفته های پایانی لیگ برتر امسال از سقوط رهایی یافت. این جنجال ها با پیام های فضای مجازی و مصاحبه های جنجالی […]

به گزارش ایرنا، فصل اخیر رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران برای تیم فوتبال مس رفسنجان پرالتهاب و پرتنش پیش رفت و در نهایت هم کار به جایی رسید که این تیم در هفته های پایانی لیگ برتر امسال از سقوط رهایی یافت.

این جنجال ها با پیام های فضای مجازی و مصاحبه های جنجالی بازیکنان و دیگر اعضای تیم مس رفسنجان در خصوص مدیرعامل این باشگاه آغاز شد و در ادامه «شعارهای حیا کن و رها کن» هواداران از سکوهای ورزشگاه و انتقادهای برخی مسئولان نسبت به عملکرد باشگاه، در نهایت کار را به جایی رساند که مدیرعامل مس رفسنجان مدتی از جلسات و بازی های تیم و باشگاه خود غایب و دور ماند.

حالا برخی رسانه های محلی سخن از انتخاب جایگزین برای مدیرعاملی باشگاه مس رفسنجان به میان آورده اند و حتی چهره های ورزشی و مدیریتی همچون علی زینلی، سید مهدی هاشمی و محسن ارسلان را از گزینه‌های احتمالی تصدی مدیریت عاملی این باشگاه اعلام کرده اند و در این شرایط حتی گفته می شود اعضای هیات مدیره در حرکتی، خواهان تغییر مدیرعامل این باشگاه شده اند.

در این میانه، سکوت مدیران شرکت مس و مسئولان شهرستانی باعث شد که تب گمانه زنی ها در خصوص تغییر مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان بالا بگیرد اما از سوی دیگر با برگشتن مدیرعامل این باشگاه به محافل و مصاحبه ها گمانه های ابقای، این مدیرعامل را پررنگ تر از گذشته کرده است؛ مهمتر اینکه خبری از دیدار مومنی با مدیرعامل شرکت ملی مس طی روزهای اخیر اعلام شده است.

اگر پذیرفتند می‌مانم

با این حال باید دید مخالفت ها در رفسنجان به کجا رسیده است؛ هرچند مصاحبه های متعدد مدیرعامل این باشگاه نخستین نشانه ها از احتمال ابقای قریب الوقوع مومنی در سمت مدیرعاملی این باشگاه دارد، مومنی در اخیرا در جمع خبرنگاران حاضر شد و در واکنش به ادامه همکاری با باشگاه مس رفسنجان اعلام کرد: ما هستیم و شرایطی هم برای امسال داریم که اگر پذیرفتند در خدمت آنان هستیم.

وی همچنین با اشاره به پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان از بدهی سال های گذشته باشگاه مس رفسنجان به دلایل ایجاد تغییرات در کادر فنی سابق تیم مس پرداخت و در شرایطی که سیروس پورموسوی سرمربی این تیم می گوید با این باشگاه قرارداد دارد، مدعی شد: قرارداد این سرمربی هم با مس رفسنجان تمام شده است و باید ببینیم در آینده چه اتفاقی می‌افتد.

مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان در بخش دیگری از این سخنان به انتقاد برخی بازیکنان برای حضور وی در باشگاه مس رفسنجان اشاره کرد و گفت: بازیکن در شرایط لحظه‌ای تصمیم می‌گیرد و نمی‌توانیم او را تنبیه کنیم؛ با توجه به شرایط سختی که داشتیم ترجیح دادم در این زمینه اظهار نظر نکنم. قرارداد حامد لک هم با مس تمام شده و قانون و مقرراتی که در گذشته با این بازیکن امضا کردیم با قرارداد امسال بسیار متفاوت است.

وی در ادامه با اشاره به حمایت های مدیران شرکت ملی مس برای بقای تیم مس رفسنجان در لیگ برتر فوتبال کشور یادآور شد: امیدوارم این تیم در سال آتی مبتلا به حواشی نشود و با قدرت حضورش را در جمع مدعیان به اثبات برساند.

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=446160

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]