2

رزمایش بزرگ ناتو به رهبری آمریکا در دریای بالتیک

  • کد خبر : 446974
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۸:۳۸

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی، بیش از نیم قرن است که ائتلاف نظامی ناتو رزمایش‌های سالانه خود را در دریای بالتیک برگزار می‌کند. امسال، روستوک بندر اصلی این رزمایش بزرگ است. ارتش آلمان با دو ناوچه سبک و یک ناو در این رزمایش شرکت می‌کند. در این […]

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی، بیش از نیم قرن است که ائتلاف نظامی ناتو رزمایش‌های سالانه خود را در دریای بالتیک برگزار می‌کند. امسال، روستوک بندر اصلی این رزمایش بزرگ است. ارتش آلمان با دو ناوچه سبک و یک ناو در این رزمایش شرکت می‌کند. در این رزمایش به مدت دو هفته، بیش از ۹۰۰۰ سرباز آمادگی عملیاتی این ائتلاف را آزمایش خواهند کرد.

نیروی دریایی آلمان رزمایش بزرگ ناتو با نام «بالتاپس» را که روز پنجشنبه از روستوک در دریای بالتیک آغاز می‌شود عنصری کلیدی در دفاع ملی و ائتلافی خود می‌داند.

ویلهلم توبیاس ابری، رئیس ستاد فرماندهی نیروی دریایی آلمان، در پایگاه دریایی وارنمونده در این باره گفت: این رزمایش همچنین از نظر استراتژیک برای نشان دادن قابلیت‌های بازدارندگی و دفاعی در دریای بالتیک مفید است. در حال حاضر بیش از ۳۰ کشتی از کشورهای شرکت‌کننده در اسکله‌های آنجا پهلو گرفته‌اند.

دریاسالار جفری تی. اندرسون، فرمانده ناوگان ششم نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا هم گفته است که «بالتاپس» نمایانگر تعهد تزلزل‌ناپذیر متحدان و شرکای ناتو به امنیت دریایی به مدت نیم قرن بوده است. وی تاکید کرد که در گذشته نیز این رزمایش همیشه با الزامات امنیتی و قابل پیش‌بینی در منطقه بالتیک سازگار بوده است.

این پنجاه و چهارمین دوره این رزمایش سالانه است. از ۵ تا ۲۰ ژوئن، تقریباً ۵۰ کشتی و قایق، بیش از ۲۵ هواپیما و تقریباً ۹۰۰۰ سرباز از ۱۷ کشور در این رزمایش به رهبری ایالات متحده شرکت خواهند کرد. دریای بالتیک، به ویژه با توجه به جنگ مداوم روسیه علیه اوکراین، یک دریای مهم استراتژیک محسوب می‌شود. روسیه تنها کشوری از نه کشور دریای بالتیک است که عضو ناتو نیست.

برای اولین بار، این رزمایش امسال در شهر روستوک، محل فرماندهی نیروی دریایی آلمان و بازرسی دریایی، در حوزه هانساتیک آغاز خواهد شد. اعلام شده است که «بالتاپس» فرصتی بی‌نظیر برای تقویت همکاری در سطح اتحاد و در عین حال نشان دادن بازدارندگی قوی ارائه می‌دهد.

در این میان انتقادهایی به این رزمایش وارد شده است. هنیس هربست، رهبر حزب ایالتی در آلمان در این باره گفت: این قدرت‌نمایی لزوماً به امنیت بیشتر منجر نمی‌شود، بلکه باعث ایجاد ترس می‌شود و نشانه‌ای از نظامی‌سازی مداوم است.

انتهای پیام/

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=446974

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]