1

بستری شدن ۵۲ زائر ایرانی در عربستان

  • کد خبر : 447259
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۴

به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه آغاز ایام تشریق و مناسک حج، سیدعلی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت آخرین وضعیت سلامت و بهداشت زائران ایرانی و نیز توصیه‌هایی برای حفظ سلامت ایشان در ایام تشریق را مطرح کرد. وی با بیان اینکه گرمازدگی شایع‌ترین مسئله حجاج در روزهای وقوف در مشاعر مقدسه است، […]

به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه آغاز ایام تشریق و مناسک حج، سیدعلی مرعشی رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت آخرین وضعیت سلامت و بهداشت زائران ایرانی و نیز توصیه‌هایی برای حفظ سلامت ایشان در ایام تشریق را مطرح کرد.

وی با بیان اینکه گرمازدگی شایع‌ترین مسئله حجاج در روزهای وقوف در مشاعر مقدسه است، افزود: خوشبختانه امسال با توجه به دستورالعمل فقهی استفاده از چتر در رمی جمرات، کمک شایانی به حجاج می‌شود تا ان شاءالله شاهد گرمازدگی مانند سال‌های گذشته نباشیم.

مرعشی با بیان اینکه گرمازدگی درجات مختلف دارد، پیشگیری را روشی مؤثرتر دانست و اظهار کرد: اگر افراد دچار گرمازدگی شوند درمان‌ها طولانی‌تر خواهد شد و طبیعتاً تا حدی زائرین آزرده می‌شوند.

وی به زائران توصیه کرد که مدام از مایعات استفاده کنند، از عبور و مرور غیرضروری به ویژه در ساعات اوج گرما خودداری کنند و در زمان عبور و مرور هم از چتر استفاده نمایند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته اگرچه تعداد مراجع زائرین به درمانگاه‌ها افزایش پیدا کرده اما حج به صورت روان ادامه دارد و سلامت عمده زائران به لطف خدا برقرار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ وی افزود: در حال حاضر ۲۶ زائر در بیمارستان‌های سعودی و همین تعداد هم در بیمارستان جمعیت هلال احمر ایران بستری هستند که ان شاءالله در ایام تشریق تمامی زائران به وقوف در عرفات خواهند رسید و برای زائرانی که امکان حضور عادی را ندارند کاروان وقوف اضطراری با استفاده از آمبولانس و اتوبوس آمبولانس‌های مجهز با همراهی تیم پزشکی به عرفات، سپس مزدلفه و نهایتاً منا عزیمت خواهند کرد.

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=447259

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]