1

بازرگاه قفل شد/اقدامات انجام شده برای رفع بحران نهاده موثر نیست

  • کد خبر : 463158
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۸

سید فرزاد طلاکش، دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم‌گذار ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با انتقاد از وضعیت تأمین نهاده‌های دامی اظهار داشت: تاکنون اقدام مؤثری برای رفع مشکلات مرغداران در زمینه تأمین نهاده‌ها انجام نشده و شرایط این صنعت همچنان بحرانی است. وی با اشاره به ادعای تزریق یک میلیارد دلار برای […]

سید فرزاد طلاکش، دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم‌گذار ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با انتقاد از وضعیت تأمین نهاده‌های دامی اظهار داشت: تاکنون اقدام مؤثری برای رفع مشکلات مرغداران در زمینه تأمین نهاده‌ها انجام نشده و شرایط این صنعت همچنان بحرانی است.

وی با اشاره به ادعای تزریق یک میلیارد دلار برای تأمین نهاده‌ها گفت: «این رقم واقعی نیست؛ در عمل تنها حدود ۴۵۰ میلیون دلار پرداخت شده که آن هم مربوط به بدهی‌های سه ماه پایانی سال گذشته بوده است. بخش زیادی از واردکنندگان نیز هنوز نهاده‌ای وارد نکرده‌اند.»

هلدینگ اصلی وارد کننده اصلی نهادi ها سه ماه هیچ ذرتی وارد نکرد

طلاکش افزود: هلدینگ اصلی تأمین نهاده‌ها طی سه ماهه تیر تا شهریور عملاً ذرتی وارد کشور نکرده و این مسئله امروز خود را در قالب بحران عرضه نشان داده است. در حالی‌که ادعا شده بود ذرت با نرخ ۲۳۰ یورو در هر تن وارد می‌شود، اما این عدد واقعی نبوده و نرخ‌های ثبت سفارش و بازار بسیار بالاتر است. در نتیجه، مرغداران مابه‌التفاوت آن را از جیب خود پرداخت کرده‌اند.

وی گفت:  به طوری که قیمت یک کیلوگرم ذرت از ۱۱.۳ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان  و کنجاله سویا از ۲۰.۵ هزار تومان به ۴۲ تا ۴۳ هزار تومان رسیده است.

بازرگاه قفل شده است

دبیرکل کانون مرغ تخم‌گذار با انتقاد از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در مدیریت سامانه بازارگاه تصریح کرد: «این سامانه مانند تابلوی بورس است؛ وقتی ورودی و خروجی ندارد، سیستم قفل می‌شود. بیش از دو ماه است که ورودی بازارگاه بسته است و در نتیجه خروجی هم وجود ندارد. این موضوع باعث شده ذخایر سنتی مرغداران که معمولاً برای یک تا دو ماه کافی بود، اکنون به پایان برسد و نهاده‌ای برای تحویل وجود نداشته باشد.»

هشدار درباره کاهش تولید و افزایش تقاضا  درماه رمضان و نوروز!

وی هشدار داد: «در حال نزدیک شدن به ماه‌های پایانی سال و ایام پرمصرف مانند ماه رمضان و نوروز هستیم، اما ذخایر استراتژیک کشور رو به اتمام است. اگر دولت به‌صورت شفاف با مردم و مرغداران صحبت نکند و وضعیت واقعی را اعلام نکند، باید منتظر یک بحران جدی در بازار مرغ و تخم‌مرغ باشیم.»

انتهای پیام/

 

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=463158

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]