0

بازدید سفیر ایران در چین از غرفه کالاهای ایرانی در نمایشگاه واردات شانگهای 

  • کد خبر : 463555
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳

سفیر ایران در چین به هراه هیئتی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قائم مقام  وزیر صمت در امور بازرگانی از غرفه کالاها و خدمات ایران  درهشتمین نمایشگاه بین المللی واردات شانگهای بازدید کرد. به گزارش ایسنا، هیئت ایرانی ضمن بازدید از غرفه‌های ایران با تجار و تولیدکنندگان کالا و خدمات ایرانی حاضر در این نمایشگاه ازنزدیک گفت‌وگو […]

سفیر ایران در چین به هراه هیئتی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قائم مقام  وزیر صمت در امور بازرگانی از غرفه کالاها و خدمات ایران  درهشتمین نمایشگاه بین المللی واردات شانگهای بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، هیئت ایرانی ضمن بازدید از غرفه‌های ایران با تجار و تولیدکنندگان کالا و خدمات ایرانی حاضر در این نمایشگاه ازنزدیک گفت‌وگو کرده و صحبت‌های غرفه‌داران را شنیدند.

تجار و تولیدکنندگان ایرانی در این گفت‌وگوها ضمن ارائه برخی پیشنهادها و بیان پاره‌ای مشکلات،  با اشاره به وضعیت صادرات ایران به چین نسبت به حضور پررنگ ایرانیان در این دوره از نمایشگاه ابراز خرسندی کرده و بر تسهیل حضور تجار و بازرگانان در رویدادهای چین تاکید کردند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین هم درخلال این بازدید که چندین ساعت به طول انجامید، حضور شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین را عالی ارزیابی کرد و گفت: این نمایشگاه که سالانه بیش از سه میلیون مخاطب را به خود جذب می‌کند، به یک دروازه ورود به دنیای تولید و دنیای تکنولوژی و تجارت تبدیل شده است.

رحمانی فضلی گفت: رابطه ما با چین، یک رابط منطقی، معقول و به معنای واقعی دو جانبه است. ما به دنبال آن هستیم مسیری را برای تجارت با چین طراحی کنیم که آسان‌تر و سریع بتواند ما را به اهداف برساند.
 

بازدید سفیر ایران در چین از غرفه کالاهای ایرانی در نمایشگاه واردات شانگهای 
بازدید سفیر ایران در چین از غرفه کالاهای ایرانی در نمایشگاه واردات شانگهای

به گفته سفیر ایران، در نمایشگاه امسال  هم کالاهای سنتی ایران همچون فرش، صنایع دستی و محصولاتی نظیر زعفران و خشکبار ارائه شده و هم محصولات پیشرفته و کالاهای شرکت‌های دانش بنیان که چهره‌ای از ایران فناور را به جهان ارائه می‌کند.

امسال در نمایشگاه بین‌المللی واردات شانگهای ، نزدیک به ۷۰ شرکت ایرانی در دو بخش پایون ملی و بخش تجاری شرکت داشتند که محصولات ایران در حوزه پتروشیمی ، مواد معدنی ، صنایع و فناوری‌های نو، داروسازی و ساخت تجهیزات پزشکی پیشرفته ، صنایع غذایی ، فرش و صنایع دستی را عرضه کرده‌اند.

انتهای پیام

source

لینک کوتاه : https://ofoghnews.ir/?p=463555

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آمار کرونا
[cov2019]