دو روز پس از آنکه رسانه های انگلیس اعلام کردند تماس با بیمارستان کینگ ادوارد یک حقه رادیویی بوده، جسد جاسینتا در آپارتمانش پیدا شد. پلیس، علت مرگ جاسینتا که همسر و دو فرزند داشته است را خودکشی اعلام کرده اما این مرگ مشکوک، جنجال بزرگی در رسانه ها و محافل عمومی انگلیس ایجاد کرده است.
مل گریگ و مایکل کریستین، دو گوینده برنامه “شوخی در تماس با جهان” رادیو استرالیا نیز بخاطر اینکه باعث مرگ پرستار بیچاره شده اند، در شبکه های اجتماعی به شدت مورد سرزنش قرار گرفته اند.
کاخ سلطنتی انگلیس و رادیو استرالیا در بیانیه های جداگانه از مرگ جاسینتا ابراز تاسف کرده اند.
اکثر کاربران شبکه های اجتماعی، مرگ جاسینتا را مشکوک توصیف کرده و خودکشی مادر دو نوجوان بخاطر یک شوخی رادیویی، را بسیار بعید دانسته اند. با این حال اسکاتلندیارد روز جمعه اعلام کرد پرونده مرگ جاسینتا بسته شده و تحقیقات بیشتری درباره علت مرگ این پرستار ۴۶ساله انجام نخواهد داد.
