بخش دیگری از این پروژه شامل یک هتل پنج ستاره ۲۹ طبقه با مساحت ۵۱ هزار و ۲۷۵ متر مربع است که رستوران و تسهیلات ورزشی برای ۴۰۰ اتاق دارد. این مجتمع همچنین شامل یک برج اداری ، هتل سه ستاره و یک مرکز نمایشگاهی است.
بنا بر اطلاعاتی که از سوی مجموعه سیتی سنتر منتشر شده است، سرمایه گذاران این پروژه را پنج شخص حقیقی و حقوقی تشکیل داده اند که یکی از آنها شرکتی ایرانی و باقی شرکت ها و افراد را اماراتی ها تشکیل می دهند.
شرکت “راک” یکی از این سرمایه گذاران است که فعالیت خود را در ۱۹ آوریل سال ۲۰۰۶ آغاز کرده است. شیخ سعود بن سکر الکسیمی، ولیعهد و قائم مقام راس الخیمه، رئیس توسعه و برنامه ریزی و مسوول توسعه اموال و دارایی شرکت راک است.
یک سوئیسی لبنانی تبار به نام “خاطر مسعود” نیز از سرمایه گذاران این مجتمع است. او که به تازگی به سرمایه گذاری در منطقه خاورمیانه رو آورده، از جمله افرادی است که با حضور در امارات، بالاخص منطقه راس الخیمه و سرمایه گذاری در این منطقه به توسعه آن خیلی کمک کرد. خاطر مسعود رئیس هیات مدیره چند شرکت به نام “راک” است!
“راک سرامیک” از دیگر سرمایه گذاران این پروژه معرفی شده است. شرکت فوق در ۲۰ کیلومتری شهر راس الخیمه واقع شده و در سال ۱۹۸۹ به ثبت رسیده است . شیخ سعود بن سکر نیز از مالکان و خاطر مسعود از جمله سرمایه گذاران این شرکت است.
این موارد نشان می دهد دو عرب مقیم امارات ساخت و اتمام و حتی بهره برداری از پروژه سیتی سنتر اصفهان را در قالب ۴ شرکت متفاوت به دست گرفته اند، اما این روز ها اخبار های تاسف باری از این مجتمع به گوش می رسد.
خبری که چند وقت پیش منتشر شد و هنوز بحث آن در محافل اصفهان به چشم می خورد، ساخت دست شویی ایستاده در این مجتمع بود.
گسترش روز افزون این فروشگاه ها بوسیله سرمایه گذاران خارجی و نبود تناسب بین ماهیت این مراکز و فرهنگ بومی و تاریخی شهرهای کشورمان می تواند موجب تغییر تدریجی سبک زندگی نسل های جوان کشور شده و بعد از مدتی به یک روش مرسوم و جاری در خانه های تک تک مردم تبدیل شود.
به نظر می رسد بین سیاست های مراکز فرهنگی کشور و نخبگان فرهنگی و آنچه که عملا در سطح جامعه رخ می دهد، فاصله زیادی وجود دارد.
علاوه بر این، نه تنها اثری از معرفی و تبلیغ “سبک زندگی ایرانی و اسلامی” چه در رسانه ها و چه از سوی نهادهای مسئول دیده نمی شود، بلکه بسیاری از تولیدات فرهنگی اعم از فیلم و سریال و تبلیغات تلویزیونی و معماری و… تبلیغ و ترویج سبک زندگی غربی است که مصرف زدگی، دنیاطلبی، اصالت ثروت و رفاه و… در آن موج می زند.
اینجاست که زندگی غربی حتی در خصوصی ترین و جزئی ترین بخش های زندگی ما نفوذ کرده و به مدد صدها رسانه و تلویزیون غربی در حال پیشرفت است.
بعد از این قضایا خبرنگار مشرق با حضور در این مجتمع علاوه بر رویت دست شویی ایستاده در این مجتمع، با حضور در فروشگاه از فروش موادی عجیب در آن خبر داد.
بنابراین گزارش، اکثریت محصولات این فروشگاه وارداتی بوده و محصولات داخلی جایی در این فروشگاه به خود اختصاص نمی دهند.
این اتفاق آن قدر عادی شده که حتی در یک قفسه به صورت کاملا اختصاصی، غذای سگ و گربه برای فروش قرار گرفته است.
وقتی که پروژه جهان نمای اصفهان که کمتر از سیتی سنترنیست . با هزینه مردم سا لیان سال است توسط شهرداری معطل مانده است تعجبی ندارد خارجی ها بیایند هم ثروتمان را ببرند هم دین و فرهنگمان را
مگه فروختن غذای سگ گربه چیزی از تو کم میکنه برادر که اینارا نوشتی اصلا چه ربطی به تو داره تو اگه مخالفی سگ و گربه نگه ندار اما فضولیم نکن.دستشویی ایستاده که همه جای دنیا هست تو همه کشورهای اسلامی و غیر اسلامی تو اگه باز مخالفی برو بشین یه جا دستشویی کن یا بگو سر پات بگیرن.ای خبرا را هم ننویس این کار یعنی دخالت در کار مردم.